Honnan tudod, hogy igazi kapcsolatotok van pároddal?

5 jel, amik arra utalnak, hogy érett kapcsolatban vagytok

Szerző: kvothe - 2020.04.14.

Az idők során a kapcsolatok is változnak – már ha életben maradnak. Ezek a jelek azt mutatják, hogy egy tartós, őszinte kapcsolat a tiétek!

Honnan tudod, hogy igazi kapcsolatotok van pároddal?

Mire vágyunk fiatalon, ha szóba jön a kapcsolat kérdése? Legyen a partnerünk szívében tűz, legyen vad, legyen kivel kiélni vágyainkat, akivel tombolhatunk, aki csak nekünk él, és akivel minden közösen töltött pillanat izgalmakkal és eseményekkel teli.

 

Legyen hajlandó mindent eldobni csak azért, hogy velünk lehessen és akivel jó egy nagy veszekedés után ágyba bújni egy kis „békülős hancúrozás” céljából. A fentieket összefoglalva sokan egyetlen dologra vágynak: drámára.

 

Azonban tapasztalhatjuk, ha más példáján is, hogy a drámára alapozott kapcsolatok nem tartoznak a tartósabbak közé, hiszen ahogy a szenvedély és a vágy tüze lenyugszik, úgy lassan nyugovóra tér a szerelem is – vagy legalább is, amit annak hittünk.

 

Ahogy telnek az évek és egyre öregszünk, észre fogjuk venni, hogy más dolgokban találunk élvezeteket, ha kedvesünkkel vagyunk és talán az áttombolt éjszakák helyett a csendes séták tűnnek majd vonzóbbnak.

 

Mutatok most néhány szempontot, amiken érdemes elgondolkodnod, ha komolyan szeretnél befektetni egy kapcsolatba. Ha ezeket rátok is vonatkoznak, akkor valami igazán különleges van köztetek – vigyázzatok rá!

 

Nem féltek, hogy egy vita után szakítani fogtok

Az emberek nem egyformák, és a különböző vélemények és nézetek időnként vitákhoz, vagy veszekedésekhez vezethetnek. Néha biztosan kialakul köztetek is valami hasonló, azonban idővel belátjátok, hogy kettőtök kapcsolata többet ér néhány apró különbségnél. Ha ezeket a dolgokat képesek vagytok elfogadni egymásban, vagy közös erővel  változtatni rajtuk, akkor kapcsolatotok erős lábakon áll!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket