Balogh Edina új szerelmét megjelölte legújabb Instagram képén

Balogh Edina kicsattan a szerelemtől, Bécsben volt új párjával

Szerző: NA - 2024.01.29.

Balogh Edina - a Barátok közt egykori Kingája - élete néhány hónappal ezelőtt nagy változások elé nézett a válásának bejelentésével, majd új fejezetet nyitott az életében, és úgy tűnik, hogy kicsattan a szerelemtől. A Blikk észrevétele szerint Edina egy friss, boldog pillanatát osztotta meg a világgal, amikor egy bécsi utazás során készült szelfijén megjelölte új párja, Szabó Simon Instagram-profilját. Balogh Edina szerelme

Balogh Edina megtalálta a szerelmet Szabó Simon mellett

Edina boldogsága és derűje azonnal észrevehető a fotón, ami természetesen felkeltette a rajongók és érdeklődők figyelmét. A válás és az új kapcsolat mindig érzékeny témák, különösen, ha egy nyilvános személyiségről van szó, mint Balogh Edina. Az új fejlemények kapcsán a színésznő nemrég elmondta egy interjúban, hogy már nem csupán barátként tekint új párjára, Szabó Simonra.

„Tudtam, hogy már nem egy barát, sokkal többet jelent nekem, és sokkal nagyobb igényem van rá, és neki is rám. Elkezdtünk randevúzni, talán így tudnám a legjobban kifejezni. És hogy most hol tartunk? Merész lenne kijelenteni, hogy tudom. Egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőnk életében, ennél mélyebben nem is beszélnénk erről, mert nincs itt az ideje. De egy párt alkotunk, nem cáfolom. Ha azt tenném, nem mondanék igazat" – mondta Balogh Edina.

Balogh Edina óvatosan nyilatkozik új kapcsolatáról

A színésznő továbbá elismerte, hogy sokan kerülnek hasonló helyzetbe, és tapasztalataik megosztásával számít támogatásra. Az új kapcsolatukban való előrehaladással kapcsolatban azonban óvatosan fogalmazott. Hangsúlyozta, hogy jelenleg mindkettőjük életében friss és kezdeti a szakasz, és még nincs itt az ideje a mélyebb részleteknek.

„Sokan kerülnek hasonló helyzetbe, és sokan meg is osztják velem. De ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessünk, és mi is szabadon megélhessük a kapcsolatunkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünket” – tette hozzá. Balogh Edina nyitottságával és őszinteségével valószínűleg támogatást kap a rajongóitól, akik figyelemmel kísérik életének ezúttal pozitívabb fordulatát.

A képet IDE kattintva tudod megtekinteni! 
 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket