Napi rövid hírek a mindennapokban

Napi rövid hírek

Ezért csikorgatják a férfiak a fogaikat

A fogcsikorgatás, vagy más néven bruxizmus, egy gyakori állapot, amely nemcsak a fogakat és az állkapcsot érinti, hanem az alvás minőségét és általános jólétet is befolyásolhatja. Bár mindkét nemnél előfordulhat, kutatások szerint a férfiak körében gyakoribb ez a jelenség. De mi áll a férfiak fogcsikorgatásának hátterében?

Szűcs Judith ledöbbent a havi 28.600 Forintos nyugdíjától

Amikor a reflektorfények kihunynak, és a tapsvihar elcsitul, sok hazai sztár és művész szembesül a valósággal: a nyugdíj, amit kapnak, alig elegendő a mindennapi életre. Ezt a keserű tapasztalatot osztotta meg most Szűcs Judith is, aki hosszú és sikeres pályafutása után döbbenetes összeget, mindössze 28.600 forintot kap havi nyugdíjként.

Balogh Edina kicsattan a szerelemtől, Bécsben volt új párjával

Balogh Edina - a Barátok közt egykori Kingája - élete néhány hónappal ezelőtt nagy változások elé nézett a válásának bejelentésével, majd új fejezetet nyitott az életében, és úgy tűnik, hogy kicsattan a szerelemtől. A Blikk észrevétele szerint Edina egy friss, boldog pillanatát osztotta meg a világgal, amikor egy bécsi utazás során készült szelfijén megjelölte új párja, Szabó Simon Instagram-profilját.

Marics Peti új szerelmes dala Tóth Andinak szól

Néhány napja debütált a YouTube-on Marics Peti legújabb slágere, a "Szép sosolyú lány", mely gyorsan hódította meg a hallgatók szívét, és azonnal az online zenei listák élére került. A dalt Radics Gigi közreműködésével készítette a VALMAR csapata, és már most számos rajongója elismerően nyilatkozik róla. Azonban az érdekesség nem csak a dal magában rejlik, hanem a mögötte húzódó történetben is - ahogy az index.hu is megírta.

Hihetetlen: a 75 éves Ungár Anikó minimum 20 évet letagadhat

Ungár Anikó, a kiváló bűvész és előadóművész, január 11-én ünnepelte 75. születésnapját, mégis csodálatosan fiatalosan fest. Az RTL Reggeli műsorában megosztotta titkát arról, hogyan őrzi meg frissességét és hogyan sikerült úgy kinéznie, mintha jóval fiatalabb lenne.

Kiszivárogtak az üzleti titkok: elképesztően sokat kerestek a Sztárbox versenyzői

A Sztárbox idei szezonja nem csupán izgalmas mérkőzéseket hozott a képernyőkre, hanem a háttérben is érdekességek bontakoztak ki. A celebek hónapokig készültek a műsorra, amely nem csupán a versenyzők számára, hanem a rajongók számára is izgalmas pillanatokat kínál. Azonban a hosszú és fárasztó felkészülési időszak, valamint a versenyzés kockázatai miatt senki sem lepődött meg azon, hogy a sztároknak nem csupán a showbizniszért kell küzdeniük, hanem a bankszámlájuk is gyarapszik a megmérettetések során.

Ezek voltak Matthew Perry legviccesebb jelenetei a Jóbarátok Chandlereként

A Jóbarátok sorozat sztárja, Matthew Perry Chandler Bing karakterét alakította a képernyőn, mindannyiunk szívét megnyerte a humorával és tehetségével. Az ő alakítása és a sorozat vicces pillanatai elengedhetetlen részét képezik a televíziózás történetének, és számtalan emlékezetes jelenetet adtak nekünk – emlékezzünk rá így és tisztelegjünk az emléke előtt!

A legjobb ajándékok férfiaknak: 3+1 szülinapi ajándékötlet borrajongó férfiaknak

Férfiaknak ajándékozni sosem könnyű. Még a nőket egy csokor virággal le lehet kenyerezni, addig a férfiaknak sokkal bonyolultabb folyamat megtalálni a tökéletes születésnapi ajándékot. Van egy kis szerencsénk, ha az illető férfi borrajongó, hiszen egyre több boros ajándékot, boros élményt lehet már masnival átkötve születésnapra ajándékozni. Jöjjön hát az 4 legjobb születésnapi ajándékötlet borrajongó férfiaknak!

Így lesz biztos a sikered egy céges rendezvényen

A céges rendezvények ideális platformot nyújtanak a kapcsolatépítésre, üzleti lehetőségek megteremtésére és a vállalkozás szakmai imázsának erősítésére. Azonban egy sikeres céges rendezvény megszervezése nem mindig könnyű feladat. Ahhoz, hogy a rendezvény a várt sikert hozza, fontos figyelembe venni néhány alapvető szempontot. Ebben a cikkben megosztunk néhány tippet, hogyan teheted biztossá a sikerét egy céges rendezvénynek.

Tóth Gabi új kapcsolata nem is olyan friss: már össze is költöztek!

A média és rajongók egyaránt meglepődtek, amikor kiderült, hogy Tóth Gabi új párkapcsolata már jóval régebb óta tart, mint azt először gondoltuk. A közelmúltban az énekesnő és Papp Bence Máté, a Fricska Táncegyüttes táncosa a figyelem középpontjába került, és az új információk szerint már hetek óta egy boldog kapcsolatban élnek.

Ennyi volt, vége: válik Tóth Gabi és Krausz Gábor

A sztárvilágban is előfordulnak meglepetések, amelyek mélyebb érzelmeket és váratlan fordulatokat hoznak magukkal. Így történt a napokban is, amikor a hírességek között ismert páros, Tóth Gabi és Krausz Gábor, váratlanul közleményt adott ki, bejelentve hat évvel a megismerkedésük után, hogy útjaik különválnak – olvashatjuk borsonline.hu-n. Az üzenetben a sztárséf elmondta, hogy a közös nevelési tervek ellenére tovább folytatják az életüket külön-külön.
HIRDETÉS HELYE
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket