Napi rövid hírek a mindennapokban

Napi rövid hírek

Galambos Lajos lánya egy 29 évvel idősebb milliárdossal jár

Csipak Péter neve sokak számára ismerős lehet, hiszen az Immobilia Zrt. alapító-tulajdonosa, és Budapest egyik legkiemelkedőbb fejlesztésének, a Fashion Streetnek megálmodója és megalkotója. Az ingatlanfejlesztő most azonban nem csak szakmai sikerei miatt került a reflektorfénybe, hanem magánéleti hírei miatt is – írta a blikk.hu.

A nevetés a legjobb befektetés? 150 milliós osztalékot vett ki Sebestyén Balázs a cégéből

Sebestyén Balázs, Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb rádiós műsorvezetője, nemcsak a szórakoztatóiparban, hanem az üzleti életben is rendkívüli sikereket ér el. Az Opten adatai szerint Balázsnak két cége van: a Dharmacsakra Kft. és a Phova Kft. Közülük azonban csak az utóbbi mutatott aktivitást az elmúlt évben, és elképesztő eredményeket produkált.

Galambos Lajcsi hónapokon belül szabadulhat a börtönből

Galambos Lajos, a mulatós zene országosan ismert trombitása, hamarosan szabadulhat a börtönből. A 63 éves előadót - közismert nevén Lagzi Lajcsit - 2023. április 26-án helyezték el a börtönben, hogy letöltse a három év hat hónapos büntetését. Az elmúlt hónapok nem voltak könnyűek számára: egészségi állapota megromlott, jelentősen lefogyott és a börtönkórházban is megfordult. Ügyvédje, dr. Csontos Zsolt, azonban most nyilatkozott arról, hogy ügyfele mikor térhet vissza a szabad életbe, és milyen feltételek mellett – írja a Blikk.

Megyeri Csilla és Puskás Peti lesznek a ValóVilág új műsorvezetői

A magyar televíziózás egyik legnépszerűbb reality műsora, a ValóVilág, idén is visszatér, immár tizenkettedik évadával. A műsor új szezonjának kezdetét egy látványos beköltözési show jelzi, amit Megyeri Csilla és Puskás Peti vezetnek be. A két műsorvezető izgatottan várja, hogy útjára indíthassák a ValóVilág12-t, amely számos újítással és izgalmakkal kecsegtet.

Sebestyén Balázs ezzel az 50 milliós autóval furikázik

A népszerű rádiós és televíziós műsorvezető, Sebestyén Balázs nem mindennapi ajándékban részesült: a Mercedes-Benz magyarországi importőre egy vadonatúj EQS 580-as elektromos autót bízott rá egy hétvégére. Balázs az Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel a hírt, és ígéretet tett arra, hogy beszámol majd a tesztvezetés élményeiről.

Kiderült, hogy közölte Vadon Jani kollegáival a kilépését

A médiavilágban időről időre bekövetkeznek változások, amelyek új korszakot nyithatnak egy-egy műsor életében. Ilyen fordulópontot jelentett a népszerű "Balázsék" rádióműsor számára Vadon Jani bejelentése, amikor is több hónappal ezelőtt közölte kollégáival: úgy döntött, hogy elhagyja a csapatot. Ez a hír nem csak a műsor hallgatóit, de a média világát is meglepte, hiszen Vadon a műsor egyik meghatározó alakja volt.

Sebestyén Balázs rendesen kigyúrta magát

A Rádió 1 reggeli műsorának frissített koncepciója mellett Sebestyén Balázs látványos külső átalakulása is a reflektorfénybe került. Holdampf Linda stylist elárulta, hogy Balázs komoly edzésbe fektetett energiát az elmúlt hónapokban, aminek eredménye egy irigylésre méltó fizikai forma lett.

Kulcsár Edina újra terhes, negyedik gyermekét várja!

Már hetek óta keringenek a pletykák, miszerint Kulcsár Edina ismét babát vár. A "Vargáék" című, az egykori szépségkirálynő és G.w.M rapper életét követő reality show nézői éles szeműek voltak, és kiszúrtak egy árulkodó fotót, ami alapján Edina pocakja már gömbölyödik. A Reddit kommentelők hamar le is vonták a következtetést: Edina várandós!

Ezért csikorgatják a férfiak a fogaikat

A fogcsikorgatás, vagy más néven bruxizmus, egy gyakori állapot, amely nemcsak a fogakat és az állkapcsot érinti, hanem az alvás minőségét és általános jólétet is befolyásolhatja. Bár mindkét nemnél előfordulhat, kutatások szerint a férfiak körében gyakoribb ez a jelenség. De mi áll a férfiak fogcsikorgatásának hátterében?

Szűcs Judith ledöbbent a havi 28.600 Forintos nyugdíjától

Amikor a reflektorfények kihunynak, és a tapsvihar elcsitul, sok hazai sztár és művész szembesül a valósággal: a nyugdíj, amit kapnak, alig elegendő a mindennapi életre. Ezt a keserű tapasztalatot osztotta meg most Szűcs Judith is, aki hosszú és sikeres pályafutása után döbbenetes összeget, mindössze 28.600 forintot kap havi nyugdíjként.

Balogh Edina kicsattan a szerelemtől, Bécsben volt új párjával

Balogh Edina - a Barátok közt egykori Kingája - élete néhány hónappal ezelőtt nagy változások elé nézett a válásának bejelentésével, majd új fejezetet nyitott az életében, és úgy tűnik, hogy kicsattan a szerelemtől. A Blikk észrevétele szerint Edina egy friss, boldog pillanatát osztotta meg a világgal, amikor egy bécsi utazás során készült szelfijén megjelölte új párja, Szabó Simon Instagram-profilját.

Marics Peti új szerelmes dala Tóth Andinak szól

Néhány napja debütált a YouTube-on Marics Peti legújabb slágere, a "Szép sosolyú lány", mely gyorsan hódította meg a hallgatók szívét, és azonnal az online zenei listák élére került. A dalt Radics Gigi közreműködésével készítette a VALMAR csapata, és már most számos rajongója elismerően nyilatkozik róla. Azonban az érdekesség nem csak a dal magában rejlik, hanem a mögötte húzódó történetben is - ahogy az index.hu is megírta.
HIRDETÉS HELYE
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket