Ben Affleck alkoholizmusáról írt őszinte nyilvános üzenetet!

A bejegyzés:

„Az alkoholfüggőségem kezelése a végéhez ért; ezzel a problémával a múltban is szembe kellett néznem, és valószínűleg a jövőben is folytatnom kell a küzdelmet. Teljes életet akarok élni a lehető legjobb apaként. Szeretném a gyerekeimnek is megtanítani, hogy nincsen semmi szégyen abban, ha az ember segítséget kér, amikor szüksége van rá – szeretnék inspirálni és erőt adni azoknak, akik segítségre szorulnak, de félnek megtenni az első lépést. Szerencsés vagyok, hogy ilyen családom és barátaim vannak és köszönöm ex-feleségemnek, Jennek hogy vigyázott a gyermekeimre, amíg megtettem ezt az utat. Ez még csak az eleje annak a rengeteg pozitív változásnak, ami a gyógyulás felé vezet.”

 

 

Hatalmas bátorság és rengeteg alázat szükséges egy ilyen üzenet megfogalmazásához, azonban Affleck bebizonyította, hogy mindkettő megvan benne. Ezen kívül arról is tanúbizonyságot adott, hogy valóban szeretne jobb emberré válni nem csupán saját maga, hanem a családja érdekében is.

 

Oszd meg ezt az üzenetet ismerőseiddel is, mert fontos, hogy mindenkihez eljusson! – Nem szégyen segítséget kérni, mert gyakran az életünk múlhat rajta!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket