Ben Affleck alkoholizmusáról írt őszinte nyilvános üzenetet!

Ben Affleck szívhez szóló, őszinte üzenete az alkoholizmusról és a gyógyulásról

Szerző: kvothe - 2017.03.16.

Nem könnyű dolog őszintén és nyíltan beszélni az ember problémáiról – amit Ben Affleck tett, azzal bebizonyította, hogy nem csak rajongói tiszteletét érdemli meg!

Ben Affleck alkoholizmusáról írt őszinte nyilvános üzenetet!

Ben Affleck kétségtelenül napjaink egyik legsikeresebb sztárja. Bár neki is megvoltak a maga hullámvölgyei (például a Gigli-ben vagy Az éjszaka törvényé-ben), az Oscar-díjas rendezőnek sikerült beírni magát a köztudatba, és olyan helyre küzdötte fel magát, ahová csak nagyon kevesen juthatnak el életük során. Azonban a sikert nehezebb kezelni, mint azt a legtöbben gondolnánk.

 

 

Egy nemrégiben megosztott Facebook bejegyzése alapján ráébresztett bennünket, hogy ő is csak ember és ugyanolyan sebezhető, mint akárki más. Affleck bejegyzésében az alkoholizmussal való küzdelmébe enged bepillantást, amely miatt jelenleg is kezelés alatt áll; ezalatt a rendezőnek lehetősége nyílt az önvizsgálatra és elgondolkodni azokon a dolgokon, amik a legtöbbet jelentik számára.

 

A bejegyzésben Affleck megosztja velünk ezt az önvizsgálatot és megköszöni családjának és barátainak a támogatást és mindazt a szeretetet, amit ez idő alatt kapott tőlük. A bejegyzés talán legfelkavaróbb és legfontosabb része azonban valami sokkal többről szól, mint önmagáról!

 

A következő oldalon olvashatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket