Így szorultak be a leglehetetlenebb helyekre eze az emberek

A lebegő polgármester

London polgármestere, Boris Johnson a nagy-britanniai csapat első aranyérmét készült megünnepelni egy személyi libegőn. Kezében a brit zászlóval siklott éppen a magasban, amikor egyszer csak elvesztette a lendületét, és megakadt a pálya közepén.

 

 

Az éhes felfedező

A kétéves Cohen csak néhány édességet szeretett volna enni az éttermi automatából, azonban nem tudta hogyan jusson hozzá. Az egyetlen lehetséges megoldást választotta, bemászott a gépbe. A szülők csupán két percre néztek félre, és a srác már is bokáig mászkált az édességek között. 45 perccel később a helyi lakatos szabadította ki a már nem annyira éhes Cohent.

 

 

A kormos tolvaj

A 17 éves Jack élete egyik legrosszabb döntését hozta meg, amikor úgy gondolta, hogy kirabol egy házat. Ez már magában egy buta dolog, azonban a srác garantálta a kudarcát azzal, hogy a kéményen keresztül próbált meg behatolni az épületbe. Egy szomszéd hívta a 911-et, amikor segélykiáltásokat hallott a közeli telekről. Miután kihúzták, Jack hamis adatokat adott meg a tűzoltóknak, és azt hazudta, hogy azért mászott a kéménybe, mert egyszerűen buta. Szerencsétlenségére, az egyik helyszínelő rendőrtiszt felismerte a kormos arcú fiút, mert korábban már volt dolga vele. Jacket betöréssel és hatósági személy félreinformálásával vádolták meg.

 

 

A vakmerő barlangkutató

Csak azért, mert a haverok azt mondják, még nem kell rögtön beugranod a legközelebbi háromméteres márványszoborba, ami egy női nemiszervet ábrázol. Ez a cserediák azonban úgy érezte, kötelessége bizonyítania barátainak, hogy ő bizony merész legény. Az eset akkor kezdett érdekessé válni, amikor a srác beszorult a szóban forgó szoborba, amely a Tubingen egyetem biológiai karának egyik jelképe már évek óta. 22 tűzoltóra volt szükség, hogy a fiút és az emlékművet megkímélve találjanak megoldást a helyzetre.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket