Így szorultak be a leglehetetlenebb helyekre eze az emberek

Ezek az emberek a létező LEGKÍNOSABB helyekre szorultak be!

Szerző: kvothe - 2017.01.19.

Ezekre a képekre biztosan nem büszkék azok, akikről készültek! Nekünk azért legalább van min nevetnünk egy jót!

Így szorultak be a leglehetetlenebb helyekre eze az emberek

Voltál már valaha olyan kínos helyzetben, hogy azt kívántad, bárcsak senki ne látna így? Bizonyára mindenkivel megesett már, azonban néhányan nem olyan szerencsések, hogy észrevétlenül megússzák a dolgot.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:beszorult-ferfi{/cikk}

 

Legyen szó szerencsétlen balesetről, vagy visszakézből lecsapó karmáról, az alábbi tíz esetben nem volt elég, hogy a pórul járt emberek a lehető legrosszabb helyeken szorultak be, néhány kedves szemlélő még vette is a fáradságot, hogy megörökítse ezeket a kínosan vicces pillanatokat!

 

 

A hordozható WC-incidens

Még 2013 májusában történt, hogy Fokváros egyik utcájában kiabálásra lettek figyelmesek a járókelők. A hangok forrása egy hordozható WC volt. Sokunk félelme, hogy beragadunk egy ilyen mobil-toalettbe, azonban az eléggé valószínűtlen, hogy a képen látható módon!

A hatóságok és néhány segítőkész civil összesen 40 perc alatt halászta ki a szerencsétlen férfit a budiból, néhány szemetes zsák segítségével. A szemtanúk szerint a férfi nem tűnt hajléktalannak (a képen valószínűleg egy okostelefont tart a kezében) azonban valószínűleg tudatmódosító szerek hatása alatt ált.

 

A következő oldalakon még több hasonló esetet láthatunk! Azokat se hagyd ki!

 

 

A brazil David Copperfield

Emlékszünk David Copperfield világhírű trükkjére, amely során egy tömeg ember szeme előtt „lépett át” a Kínai nagy falon? Egy brazil elítélt megkísérelte leutánozni a mutatványt, csak éppen zárkája falán kísérelte ezt meg. Cellatársa kisebb termetének köszönhetően sikeresen megszökött, ő azonban fél úton beszorult a kicsinek bizonyuló nyílásba. A többi fogoly megpróbálta kinyomni a lyukon, azonban a férfi egy idő után fájdalmában kiabálni kezdett, így buktak le végül.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket