Vietnamban bikinis lányokkal utazhatsz a repülőn

Eszméletlen sikert aratott a világ első bikinis légitársasága

Szerző: kvothe - 2017.03.26.

Így vált Vietnam első női milliárdosává egy cégvezető, aki forradalmi újításokat vezetett be a repülős utazás világába! Íme az első bikinis légitársaság!

Vietnamban bikinis lányokkal utazhatsz a repülőn

A repülőzés eleinte izgalmas élmény lehet, de akik rendszeresen választják az utazás ezen sebes, légi formáját, azok elől az újdonság érzete hamar elillan. Egy vietnami légitársaság ezért új csodafegyvert vetett be az utasok elégedettségi mutatójának felpumpálása érdekében: bikiniket.

 

Nguyen Thi Phuong Thao jó eséllyel válhat Vietnam első női milliárdosává – az ő fejéből pattant ki ugyanis a zseniális ötlet, hogy a VietJet Air légitársaság utaskísérő legénységét bikinis lányokból állítsa össze. Az idea hatalmas sikert aratott az utasok körében.

 

Nguyen Thi Phuong Thao a VietJet Air 95 százalékának tulajdonosa

 

A VietJet az ország egyetlen magánkézben lévő légitársasága, de hamarosan a nyilvánosság felé is nyitni készülnek. Ez a lépés Thaot legalább 1,37 milliárd dollárral gazdagíthatja majd, aki a VietJet részvénytársaság 95 százalékának tulajdonosa.

 

A VietJet Air utasait gyönyörű bikinis lányok várják járataikon

 

És hogy miért özönlenek az utasok a VietJet járataira? Nem vitás, hogy a gyönyörű bikinis lányok teszik egyedi élménnyé az utazást a repülni vágyók számára.

 

Lássuk őket videón is a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket