Biturbó megoldás elsőként a dízel motorokban

Hogy mi teszi olyan hatékonnyá a Honeywell biturbó rendszerét a PSA számára?

 

Egy speciálisan tervezett/fejlesztett és szabadalmaztatott progresszív kontroll-szelep, ami már akkor gyorsítja/elkezdi működtetni a második turbót, mikor az még nem kezdene el dolgozni. / A második turbót már akkor kezdi működtetni, mikor az még pihenőszakaszban lenne, így csökken a turbólyuk. Az eltávozó túlnyomást arra használják fel, hogy csökkentsék az olajszivárgás valószínűségét. A rendszerhez tartozik még egy pozíció-visszajelző szenzor, amely megfelel az ECU normáinak.

 

Az együttműködés eredménye egyenesen megdöbbentő! A 2.2 literes hdi motor nyomatéka 330nm 1300-as, és 370nm 1500-as fordulaton. Ezek egyedülálló eredmények, ha a hasonló méretű motorokat vesszük alapul.

A jövőre tekintettel, Craig Balls azt nyilatkozta, hogy a biturbós rendszerek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a cég életében. A Honeywell cég több olyan, 2007-ben induló programot támogat, amely a biturbós rendszerek fejlesztését célozza meg, így egyszerre szimpla és dupla turbós megoldásokat kínálhat.

 

,,Mindkét termék a portfólióban szerepel!” nyilatkozta Craig.

,,Honeywell a legjobb megoldásokat szállítja, amikre OEM-nek szüksége van minden típusú motor számára, amik teljesítik a lökettérfogat, teljesítmény és emissziós célokat.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket