Ezek a nők a legvalószínűbb, hogy megcsalják a párjukat!

A legveszélyesebb nőtípusok – ők a leghajlamosabbak a hűtlenségre

Szerző: kvothe - 2016.11.19.

Lássuk, hogy mit mutatnak a tapasztalatok – ha érdekel, hogy melyek azok a nők, akik könnyedén megcsalhatnak, akkor olvass tovább!

Ezek a nők a legvalószínűbb, hogy megcsalják a párjukat!

Korábban már szót ejtettünk az okokról, amik miatt a nők megcsalhatják férjüket. Beszéltünk arról is, hogy miképpen váljunk érdekesebbé a nők számára, hogy még csak ne is gondolkozzanak másokon rajtunk kívül.

 

Persze ez a dolog mindkét irányba működhet, és bár ez a cikk első sorban a nőkről szól, nem csak a férfiak tudhatnak meg hasznos dolgokat belőle.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:ezert-csalnak-a-nok{/cikk}

 

Ruth Houston párkapcsolati tanácsadással foglalkozik, első sorban a hűtlenség a szakterülete, már két évtizede. A szakértő munkája során megismerte azokat az árulkodó jeleket, amelyek arra utalnak, hogy párunk képes lenne megcsalni bennünket. Ezekből készült most egy rövid ismertető.

 

Megjegyzés: természetesen nem minden nő egyforma, és senki sem állítja, hogy az alábbi típusok közé tartozó hölgyek 100% eséllyel megcsalnák párjukat. Ezek a kategóriák azonban statisztikai szempontokból „veszélyesek” az őszinte párkapcsolatokra.

 

Lássuk miről is van szó a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket