Itt megtudhatod a csillagjegy alapján, hogy milyen vagy az ágyban

Halak

 

Nincsenek a halakban gátlások, és fontosabb számára partnere öröme, mint sajátja. Szeret tabukat döntögetni: bárhol, bármikor, csoportosan vagy egymaga, neki mindegy, ő mindenben benne van. Ha őt választod, akkor biztosan nem fogsz unatkozni!

 

Kos

 

Bármikor, bárhol képes együttlenni partnerével, de nagyon fontos megjegyezni, hogy számára a hódítás az egyik legfontosabb az egész nemi játékban. Így hagyni kell őt, hogy hagy hódítson meg minket, minden alkalommal! Ebből kifolyólag nagyon szeret felül lenni, szereti lenyűgözni kedvesét és minden alkalommal nagy erővel veti bele magát az együttlétbe.

 

Bika

 

Nagyon érzékenyen érinti őt az elutasítás, ezért vigyázzunk nehogy megbántsuk őt! Ha nincs kedved éppen most az együttléthez, akkor ezt nagyon óvatosan mondd meg neki, különben napokig megy majd a hiszti. Mivel ennyire érzékeny, ezért ez jellemző rá az ágyban is, mindig tudja partnerének kedvenc pontjait, és azokkal képes eljátszani úgy, hogy már attól az egekben érzi magát a társa.

 

A következő oldalon megnézheted a többi csillagjegyet is!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket