Itt megtudhatod a csillagjegy alapján, hogy milyen vagy az ágyban

Tudd meg a csillagjegy alapján, hogy milyen vagy az ágyban!

Szerző: vargazsanett - 2020.03.24.

Te is szeretnéd tudni, hogy a kiszemelt férfi vagy nő milyen az ágyban? Nem akarsz bakot lőni, ugye? :) Akkor tudd meg a csillagjegye alapján, hogy mire is képes! 

Itt megtudhatod a csillagjegy alapján, hogy milyen vagy az ágyban

Ha meg akarod tudni, hogy a kiszemelted milyen az ágyban, hogy teljesít, vagy éppen csak kíváncsi vagy arra, hogy mit írnak rólad a csillagjegyek, akkor jó helyen jársz. Ebből mindent megtudhatsz! Bevállalós, gyengéd, szereti az újdonságot, vagy csak eldobja magát, mint egy darab fa? Itt minden le van írva :)

 

Bak

 

Nagyon kitartó, szereti teljesen végigvinni az ágyban a dolgot. Nem tétlenkedik, és szereti ha irányíthat. De nagyon öntörvényű! Nem szereti, ha megmondják neki, hogy mit csináljon. A szavak helyett amúgy is a kéz játékát részesíti előnyben.

 

Vízöntő

 

A vízöntő még azt is könnyedén elfogadja, ha megmondják neki, hogy ő valamit nem jól csinál az ágyban. Nagyon fontos neki a másik érzése, egy élvezetes küldetésnek fogja fel, ha valamiben változtatnia kell és attól lesz jobb partnerének. Szereti megbeszélni a társával, hogy mi a jó neki és a következő alkalommal eszerint igyekszik cselekedni. Ezáltal a vízöntő nagyon irányítható is, viszont megpróbál mindent megadni partnerének.

 

A következő oldalon megnézheted a többi csillagjegyet is!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket