A csípős paprika lehet a rák ellenszere?

Az viszont jó hír, hogy az aprítás és a főzés csak jót tesz neki, mivel ezek során növekszik a feldolgozható összetevő az emberi tást számára. Kiemelt fontosságú, hogy zsiradékkal fogyasztjuk, ugyanis zsírban oldódó molekula a kapszaicin, és a szervezet számára csakis így hasznosítható.

 

Szóval arra bíztatnak mindenkit a kutatók, hogy a csípős paprikák és a különböző szószok fogyasztására. Azért a termékek címkéjét mindig olvassuk el, hogy ki tudjuk szűrni azokat, amelyek felesleges hozzáadott cukrokat tartalmaznak, vagy éppen túl sok nátriumot. Egy ideális szósz vörös habanerót, ecetet, sót és egy kis fokhagymát tartalmaz Popovich szerint. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket