Csuklás megszüntetése azonnal

10 biztos módszer a csuklás megszüntetésére

Szerző: vargazsanett - 2018.04.13.

A  csuklás általában a semmiből jelenik meg és gyorsan el is múlik, de néha nagyon sokáig el tud húzódni. Mutatok 10 tuti biztos tippet, ami azonnal elmulasztja a csuklást!

Csuklás megszüntetése azonnal

A  csuklás általában a semmiből jelenik meg és gyorsan el is múlik, de néha igazán bosszantó tud lenni. Élettanilag akkor következik be, amikor a rekeszizom önkéntelenül összehúzódik, ezzel egyidejűleg a gége is és a hangszalagok szorosan egymáshoz simulnak, elzárva a levegő áramlásának útját. A Guinnes Rekordok Könyve szerint egy Charles Osborne (1892-1991) nevű férfi összesen 68 éven keresztül csuklott, 1922-től 1990-ig. A világért sem szeretnénk, hogy bárki hasonló helyzetbe kerüljön, ezért megosztunk veletek olyan hatékony trükköket, amelyekkel azonnal megállíthatjátok ezt a kellemetlen tünetet.

 

Dugd be a füled

Dugd a füledbe az ujjaidat legalább 20-30 másodpercig vagy nyomd meg a fülcimpáid alatti puha területet, ami a koponya aljánál van. Ez relaxációs jelet küld a bolygóidegen keresztül a rekeszizomnak.

 

Szürcsölj

A víz szívószálon keresztüli szürcsölése lazítja az idegeket. A gargarizálás hasonló hatást képes kifejteni. Ez a módszer segít megakadályozni a csuklást, de lehet, hogy párszor ismételni kell.

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi trükköt is a csuklás megszüntetéséért!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket