Elképesztő milyen dolgokra is lehet hasznosítani a drónokat!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 17. - Donát
hirdetes
 | Szerző: Bella
címkék: Lenyűgöző technika

Emberi szervet szállítottak drónnal! Vajon sikeresen?

hirdetes
Nézd meg Te is mire használhatják a mindennapokban a drónokat!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A drónok hírneve egyre csak nő, és szerencsére mára már egyre szélesebb körben ismerik és szeretik a drónokat. Azonban még mindig sokan vannak, akik valamilyen oknál fogva tartanak tőlük, vagy veszélyesnek gondoljá a dróok ilyen hírtelen jött népszerűségét. Pedig ezeket a kis szerkezeteket a mindennapjaink szinte minden területén könnyedén felhasználhatjuk, ezt mutatja meg a legutóbbi Amerikából származó kísérlet is, mellyel nagyban megkönnyítik az átültetésre váró szervek szállítását, és ezzel sokkal biztonságosabbá téve ezt a kifejezetten kockázatos folyamatot. Nézd meg hogyan!

A drónok elterjedésében nagy szerepe volt a kamerás drónok megjelenésének, hiszen az elképesztő felvételek nem csak a profi képalkotókat, de a kezdő fotográfusokat is vonzza. Azelképesztő 4K minőségű felvételek készítésére alkalmas DJI Mavic Zoom drón nagy fejlesztéseket tartogat magában a drónozóknak. Most már olyan közel mehet a drón észrevételenül a célponthoz amilyen közel csak akar, biztonságos távolságból, hiszen a Zoom mindent megold helyettünk. Ha felkeltette érdeklődésedet, akkor KATTINT IDE!

hirdetes

A drónok felhasználási köre egyre nő, és egyre szélesebb körben kezdenek elterjedni a mindennapjaink során. Lehetett hallani már csomag szállító drónról, de akár útjavító drónokról is voltak tervek, ami igazán elképesztő. A mezőgazdaságban már mindennap használják a drónk hihetetlen előnyeit, így egy csomó munkafolyamatot megkönnyítettek. Azonban most egy nagyon fontos lépést sikerült megtenni a drónok felhasználási körének szélesítésében, hiszen az orvoslásban is felfedezték elképesztő előnyeit ezeknek a repülő szerkezeteknek. Az egészségügy során számos terv kapott szárnyra az elmúlt években a felhasználás tekintetében, azonban most végre sikeresen zárult a kísérlet, így sikeült egy új nagyon kockázatos, és veszélye folyamatot segíteni a drónok felhasználásával. Nézd meg a hihetetlen áttörést a következő oldalon!

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Íme a világ legokosabb emberei

Íme a világ legokosabb emberei

2019-01-21

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

2019-02-03

Ez nem egy világmárka nevét viselő autó, ez "csak egy magyar" járgány, mégis bárki látja az utcán, mindenki utánafordul! Hogy mi ilyen különleges ebben a kocsiban? Tudd meg cikkünkből!

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

2019-02-03

A drónozás hirtelen terjedésével egyre több a kezdő, akik sokszor felelőtlenül, minden tapasztalat nélkül kezdenek bele a repülésbe. Most megmutatjuk mit tegyél, ha elakarod kerülni a drón baleseteket, és biztonságosan gyakorolnád be a repülés alapjait. Ne hagyd ki tippjeinket, ha biztonságosan szeretnél repülni!


2019-02-03 Elképesztő drón kiegészítők, melyeket érdemes lehet repülésnél használni

A drónozás valóban sokszor gyerekjáték, azonban veszélyek is leselkednek ránk a magasban. Sokszor a nagy igyekezet ellenére sem tudjuk ezeket a baleseteket elkerülni, ilyenkor ezek a kiegészítők nagyon hasznosnak bizonyulhatnak. Így végre egy zuhanás vagy vízbeesés sem jár automatikusan drón cserével. Próbáljátok ki Ti is őket!

2019-02-06 A NASA csillagászai felfedezték Isten lakhelyét

A Hubble űrteleszkóp lefényképezett egy hatalmas, azonosítatlan tárgyat, amely nyilvánvalóan mesterséges eredetű, és valósággal úszik az űrben. Az Isten lakhelyének nevezték el.

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.