Megtanította tiszteletre az üzletvezető a vevőt!

Nézd meg te is, hogyan reagált az üzletvezető a vevő kifakadására!

Szerző: bohacs - 2020.03.24.

Sajnos minden nap előfordul, hogy a vásárlók többet képzelnek magukról, mint amik, ezt a legtöbb esetben a pénztárosok bánják. A most következő történet főhőse is egy dühös vásárló, teljesen kiakadt, az üzletvezető reakciója azonban meglepte eléggé, és mindenki mást is! 

A dühös vásárló és az üzletvezető

 

“Pár éve egy nagy írószeráruházban voltam pénztáros. Az egyetemi tandíjamat egészítettem ki a keresetemből. De amúgy sem volt ellenemre a munka, szerettem csinálni, és kedveltem a kollégáimat is. A leghúzósabb időszak az iskolakezdés előtti pár hét volt. Annyian jöttek vásárolni, hogy mindannyian a kasszában ültünk, még a főnököm is be-beszállt segíteni. Aznap éppen a mellettem lévő volt az övé.

 

Kora este beállt a kasszámhoz egy nő, jó gazdagnak nézett ki, dizájnertáska lógott a vállán, szőkére festett haja arról árulkodott, nem havonta jár fodrászhoz. Azzal kezdte, hogy odavágta a kosarát a szalagra, nem pakolta ki, csak úgy odadobta, aztán a kuponjait, és köszönés meg kérés nélkül, foghegyről odavetette: ezeket is húzza le! Udvarisan és kicsit erőltetetten rámosolyogtam, köszöntem, majd azt mondtam neki, remélem, mindent sikerült nálunk megvásárolnia. Mintha meg sem hallotta volna. Nyomogatta a mobilját, hétéves forma lánya türelmesen állt mellette. Vele sem foglalkozott.

 

A következő oldalon folytatom!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket