Kiderült, miért bánja meg több nő az egyéjszakás kalandokat

Ezért nem kedvelik a nők az egyéjszakás kalandokat

Szerző: kvothe - 2017.01.21.

Mégis hány nő emlékszik vissza az egyéjszakás kalandokra szívesen? Miért ilyen nagy a különbség a két nem között? Úgy tűnik, megtalálták a választ!

Kiderült, miért bánja meg több nő az egyéjszakás kalandokat

Az egyéjszakás kalandok elsőre sokak számára izgalmasnak tűnnek. Egy laza éjszaka ami kizárólag a testi dolgokról szól, utána pedig nincs sem kapcsolat, sem felelősségek, sem féltékenység. Ezzel persze nincs mindenki így, és sokan csak későn jönnek rá, hogy valójában nem is volt olyan jó ötlet összefeküdni egy idegennel.

 

A nőknél ez sokkal gyakrabban fordul elő – állítja egy új kutatás Norvégiából

 

A felmérés során 263, 19 és 37 év közöttit kérdeztek meg, hogy megbánták-e a legutóbbi egyéjszakás mókázást, vagy azt, hogy inkább nem éltek a lehetőséggel. A nők 35%-a megbánásról számolt be, míg a férfiaknál ez csupán 20%-nál volt jelen.

 

Másak az arányok viszont azok esetén, akik élvezték a legutóbbi ilyen esetet. A nők 30%-a illetve a férfiak fele számolt be kellemes élményről.

 

Ezeket a számokat elnézve nem meglepő, hogy a nők sokkal kevésbé bánják, hogy valaha visszautasítottak egy ilyen ajánlatot: 80%-uk örült, hogy nem éltek a lehetőséggel. Érdekes módon a férfiak közül csupán fele ennyien voltak így – sőt, 30%-uk sajnálta, hogy NEM ment bele egy ilyen kalandba.

 

De mi okozza ezt a hatalmas különbséget?

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket