Elhunyt szeretteink álmainkban látogatnak meg minket

Ha szeretnénk megkülönböztetni egy ilyen különleges látogatást a hétköznapi álmoktól, akkor az álomkép élénkségére kell felfigyelnünk: ha az álom szokatlanul valósághűnek tűnik, akkor nagy valószínűséggel egy látogatásról van szó.

 

Szeretteink talán nem úgy jelennek meg előttünk, ahogyan emlékszünk rájuk

Még ha családtagjaink, barátaink, vagy akár szeretett kiskedvenceink betegek is voltak, amikor távoztak, a látogatás során fiatalabbnak, egészségesebbnek tűnnek majd. Ez azért van, hogy boldognak láthassuk őket, és könnyebben lezárhassuk és elengedhessük a múltat.

 

 

Gyakran üzenetük van számunkra, de nem szóban adják ezt át nekünk

Azonban ettől függetlenül meglepően könnyedén megértjük majd az üzenet lényegét és célját, akár szavak nélkül is. Előfordulhat az is, hogy az üzenet nem nekünk szól, és a mi feladatunk, hogy eljuttassuk azt valakihez. Legtöbbször az ilyen látogatások célja nem más, minthogy megnyugtassanak bennünket, és közöljék velünk, hogy egy jó helyre kerültek.

 

Miért álmainkban jönnek el hozzánk?

Amikor alszunk, akkor tudatunk félig a valóság, félig pedig a spirituális világ közé kerül. Ilyenkor kikapcsol elménk racionális része, és olyan eseményeket engedünk be tudatunkba, amelyek ébrenlétünk során soha nem történhetnének meg.

 

A következő oldalon folytatjuk

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket