Elhunyt szeretteink álmainkban látogatnak meg minket

Ez azonban nem mindig egyszerű feladat számukra

Az ilyen üzenetek ritkaságából ítélve nem éppen egyszerű számukra álmaink meglátogatása. Éppen ezért csak akkor választják ezt a lehetőséget, amikor valamilyen befejezetlen dolguk akadt, amelyet nem fejezhettek be életük során, vagy egy rendkívül fontos üzenetük van valaki számára, amely segít megnyugtatni szeretteiket, hogy most már biztonságban vannak. Néha pedig valami közelgő eseményre próbálnak figyelmeztetni bennünket.

 

Az ilyen álmokat általában pozitív érzés követi

Azok, akik szerint álom-látogatásban volt részük, arról számoltak be, hogy ébredésük után kellemes, pozitív gondolataik voltak – ugyanis szeretteik megnyugtatták őket azzal, hogy elbúcsúztak tőlük.

 

Amint a filmekben látunk, az nem fedi a valóságot

A televíziós ábrázolással ellentétben, szeretteink álom-látogatás közben nem ellenségesek, hiszen azért jönnek el hozzánk, hogy megnyugtassanak bennünket. Az álom során sosem tűnnek idegesnek vagy mérgesnek, próbálnak pozitív érzéseket kelteni bennünk.

 

Egyelőre a szakértők is keveset tudnak erről a jelenségről

Ugyan jelenleg több az elmélet, mint a bizonyíték, a paranormális szakértők szerint a kommunikáció kulcsa az Ajna központ lehet, amely szemöldökeink között helyezkedik el – ahol valószínűleg a harmadik szemünk is rejtőzik.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket