Az élő Barbie baba a műtétek előtt - szerinted megérte?

Az élő Barbie baba műtétek előtt

Szerző: vargazsanett - 2019.06.19.

Nálunk 100%-ig kiverte a biztosítékot. Szerinted megérte kiadni egy csomó pénzt ezért? Megmutatjuk képeken, hogy hogyan nézett ki az élő Barbie baba a műtétek előtt. Meg fogsz lepődni te is.

Barbie baba műtétek előtt

A képeket elnézve érthetetlen, hogy mi miatt adta fejét ez a csinos lány a számos plasztikai műtétre, amitől tulajdonképpen egy élő műanyag babává formálták át. 

 

Nincsen rá ötletünk se, hogy mi kattanhatott be nála, amikor elhatározta, hogy megműtteti magát. Mi vehet rá valakit, hogy ezt művelje a külsejével? Ráadásul elkölteni egy rakás pénzt azért, hogy úgy nézzen ki, mint az 5 éves kislányok játékszere??

 

Lehet célja az volt, hogy sikeresebb legyen a férfiak körében, de sajnos ez sem jött össze neki. Az élő Barbie babát amúgy Valeria Lukyanovának hívják, Ukrajnában él és 28 éves. 

 

 

Már a külseje is elég érdekesnek mondható, de úgy tűnik a lelke is megváltozott az átalakítások alatt, mivel ezt nyilatkozta, mikor megkérdezték egy interjú során, hogy szeretne-e gyereket: “Visszataszítónak tartom a szülést, s inkább halnék kínhalált, mint hogy gyerekem legyen. A világon a legrosszabb dolog a családi élet.”

 

 

Ha szeretnéd látni hogyan nézett ki az élő Barbie baba a műtétek előtt, lapozz egyet!
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket