Ezért válnak el a nők a férfiaktól!

9 nő mesélte el, hogy miért döntöttek a válás mellett - érdekes történetek!

Szerző: kvothe - 2020.03.30.

A válásnak ezer oka lehet, de vannak olyan dolgok, amiket senki sem képes sokáig megtűrni. 9 nő mesélt arról, hogy mi tette tönkre a kapcsolatát.

Ezért válnak el a nők a férfiaktól!

Amikor két ember összeházasodik, egy életre szóló ígéretet tesznek egymásnak. Sajnos a boldogság és a bánat közül az utóbbi elég ok arra, hogy a két lélek közötti kötelék meglazuljon.

 

Ha egy kapcsolat csak végtelen szenvedésből és bánatból áll, és képtelenség megmenteni, akkor nem érdemes folytatni – de mi lehet az oka, hogy tönkre mennek a kapcsolatok? Kilenc nő mesélte el válásának történetét, de ezeket a problémákat a férfiak is ugyan úgy megszenvedhetik.

 

Viszonya volt mással

„Hat éves házasok voltunk, amikor a férjemet egy napon rajtakaptam a szomszéd nővel az ágyunkban. Számos boldog évet tudhattunk már magunk mögött, de egyszerűen nem voltam képes ezt elfogadni, még azon a héten beadtam a válópert. Ez nem olyasmi volt, amit az ember elfelejthet vagy megbocsájthat. Fájdalmas volt elbúcsúzni és új életet kezdeni, de néha sajnos ez történik, akár tetszik, akár nem. Talán azt érzed, hogy igazán ismersz valakit és örökké együtt lehettek, de ez nem feltétlenül igaz.”

 

Mindig csak a pénz, pénz, pénz…

„A házasságunk vége felé már csak arról tudtunk beszélni, hogy soha semmire nincs elég pénzünk. Bérlakásban éltünk és saját otthont szerettünk volna, de a rengeteg kölcsön és diákhitel ezt lehetetlenné tette. Egy igazi rémálom volt minden nap, minden beszélgetés és minden beszélgetés. Minden csak a pénzről szólt. Az őrületbe kergettük egymást és saját magunkat is. Végezetül egyet értettünk abban, hogy egyikünk sem szeretne ilyen életet élni, ezért véget vetettünk 4 éves kapcsolatunknak, amiből csak kettőt töltöttünk házasokként.”

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket