A legveszélyesebb 4 étel, ami miatt kialakulhat a cukorbetegség

Ezek miatt alakul ki a cukorbetegség! A 4 legveszélyesebb étel

Szerző: Dominik96 - 2015.11.19.

Az ilyen ételeket, ha teheted, minél hamarabb iktasd ki az étrendedből, hogy elkerüld a cukorbetegséget!

Ezek miatt alakul ki a cukorbetegség! A 4 legveszélyesebb étel

Nem csak a kólát kell elhagyni

 

Sajnos a diabéteszes betegek számra, évről évre egyre jobban növekszik hazánkban, és az előrejelzések szerint magyarország 10%-a cukorbeteg lesz 2025-re. Szóval igencsak nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésére. Az itt összegyűjtött élelmiszerek fogyasztását mindenféleképpen minimalizálnod kell! Ha szeretnéd elkerülni a krónikus betegséget.

 

Nem csak a kólát kell, hogy mellőzd, ha el szeretnéd kerülni a cukorbetegséget! Az egyéb íz világú szénsavas, cukros üdítőkben indokolatlan mennyiségű cukor van, miközben ásványi anyag és vitamintartalomban igencsak szegényes. Majdnem ugyan ez a helyzet az energiaitalokkal is. Ezeket pótolhatod vízzel, vagy akár édesítés nélküli teákkal.

 

Ha egy kis édességet szeretnél enni, akkor az utolsó, ami eszedbe jusson, az a színes cukorka legyen. Mivel ezek mindössze cukrot és egyéb adalékanyagot – mesterséges színezéket, állományjavítókat – tartalmaznak. A fogyasztásuk után a vércukorszínt hírtelen emelkedik meg, majd ugyanilyen tempóban zuhan is vissza. Ez a fajta ingadozás pedig hosszú távon eléggé megviseli az inzulint termelő hasnyálmirigyet és a cukorbetegség kialakulásához vezet.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket