Ezzel a mondattal távozott Vadon Jani a Balázsékból!

Kiderült, hogy közölte Vadon Jani kollegáival a kilépését

Szerző: NA - 2024.03.04.

A médiavilágban időről időre bekövetkeznek változások, amelyek új korszakot nyithatnak egy-egy műsor életében. Ilyen fordulópontot jelentett a népszerű "Balázsék" rádióműsor számára Vadon Jani bejelentése, amikor is több hónappal ezelőtt közölte kollégáival: úgy döntött, hogy elhagyja a csapatot. Ez a hír nem csak a műsor hallgatóit, de a média világát is meglepte, hiszen Vadon a műsor egyik meghatározó alakja volt. Ezzel a mondattal távozott Vadon Jani a Balázsékból!

Ezért hagyta ott Balázsékat Vadon Jani

A másik két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri egy időre kettesben folytatták a rádiózást, de hamarosan vendégműsorvezetőket hívtak meg, hogy segítsenek megtalálni a harmadik, hiányzó tagot a csapatukba. Végül a választás Ráskó Eszterre esett, aki Vadon utódjaként csatlakozott a "Balázsék" műsorvezetői triójához.

A kilépés körülményeiről Rákóczi Feri mesélte el egy interjúban - amit a Story vett észre- , ahol megosztotta, hogy Vadon hogyan közölte velük döntését: Feri állítja, hogy bár közöttük nem volt olyan konfliktus, ami miatt Vadon Jani úgy döntött volna, hogy "becsukja az ajtót maga mögött", mégis úgy érezte, eljött az idő a változásra. 
"Más világot álmodott meg magának, és ezt meg is valósította" – fogalmazott Rákóczi, utalva arra, hogy Vadon új kihívások után nézett.

Vadon Jani elbúcsúzása kollegáitól

Az elbúcsúzás módja Vadonra jellemző volt: egy adás után arra kérte kollégáit, hogy üljenek le, és közölte velük, hogy elfáradt és más tervei vannak.
"Srácok, üljetek le, húzzatok ide még két széket: az a helyzet, hogy elfáradtam és más terveim vannak, úgyhogy a részemről köszönöm szépen, ennyi" – idézte fel Rákóczi Vadon szavait. 

Vadon Janit nem lehetett meggyőzni

Rákózi hozzátéve elmondta, hogy bár teljes mértékben megértette Vadon döntését, mégis sajnálja, hiszen mindhárman nagyon élvezték a közös munkát, Balázzsal próbálták meggyőzni maradjon, de Jani ekkor már véglegesen döntött. Vadon távozása egy új fejezet kezdetét jelentette a "Balázsék" műsor életében, amely azóta is sikeresen tovább él Ráskó Eszterrel kiegészülve. A műsor hallgatói általánosságban szeretik Esztert, de persze, mindig lesznek olyanok, akik Janit fogják visszasiratni. 

Janit az instagramon lehet továbbra is követni, láthatóan remekül elvan:

 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket