Oroszországban felfújható vadászrepülőket használ a katonaság

Így veri át a fél világot Oroszország gumirepülőkkel!

Szerző: kvothe - 2017.02.07.

Kezeket fel, ki szeretne otthonra egy orosz vadászrepülőt? A hely nem számít, hiszen ha épp nem kell, akkor le lehet ereszteni!

Oroszországban felfújható vadászrepülőket használ a katonaság

Oroszországból már sok furcsaságot láthattunk, de úgy néz ki, hogy néha még a legvadabb fantáziákon is túltesznek. Az orosz Honvédelmi Minisztérium összefogott egy Rusbal nevű orosz hőlégballon-gyártó céggel, hogy valami elképesztőt alkossanak. A cég azt a megbízást kapta, hogy felfújható tankokat, vadászrepülőket és rakéta-kilövőket készítsenek. Viccen kívül.

 

A projekt célja az, hogy megtévesszék velük Oroszország ellenségeit, akik műholdak és kémrepülők segítségével próbálják felmérni az ország katonai felkészültségét.

 

Egy interjúban Aleksei A. Komarov, a Rusbal katonasági részlegének igazgatója elmondta:

 

„Ha jobban megvizsgáljuk a történelem legnagyobb összeütközéseit, akkor láthatjuk, hogy a trükközés mindig sikerre vezet.”

 

 

A képen Komarov látható, egy életnagyságú felfújható MiG-31-es vadászgéppel. A szerkezet még párszáz méterről is elég valódinak tűnik, és mindössze 5 perc alatt felfújható vagy leereszthető.

 

Ezmég nem minden – a következő oldalon folytatjuk videóval!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket