notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Férfi intelligenciája abból látszik, ahogyan bánik a nőkkel

hirdetes

A férfi intelligenciáját tükrözi, ahogy bánik a nővel

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Nem az iskolai tanulmányaiból vagy, hogy milyen menő munkája van, hanem abból tapasztalható a férfi intelligenciája, ahogyan bánik a nőkkel. Ha szeretnéd megtudni milyen intelligens a férfi, akkor figyeld meg hogyan viselkedik a gyengébb nemmel.

Férfi intelligenciája abból látszik, ahogyan bánik a nőkkel

Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma nő és nincs két egyforma férfi sem. Minden nőnek megvan a preferenciája, amikor párt választ magának mind a külső, mind a belső jellemzőkre vonatkozóan, de egyben mindannyian egyetértenek. Olyan férfire vágynak, aki tiszteli a nőket.

Lehet egy férfi őrületesen jóképű, kidolgozott testű és vagyonos, ha a belső értékei ezzel nincsenek párhuzamban, egy rövid affér után hamar szertefoszlik a rózsaszín felhő. Az a férfi, aki a beosztására, a pénzére, az autójára, a külsőségekre veri a mellét és képtelen felfedezni egy nőben a valódi értéket, képtelen a nőkkel és a nőkről kedvesen beszélni, feléjük szeretettel fordulni, annak az intelligenciája a béka hátsója alatt van.

A külsőségek elsőre roppant vonzóvá teszik a másik felet, olyannyira, hogy a nő képes elhitetni magával, a szőke herceget találta meg fehér lovon. Azonban, ha idővel kiderül, hogy ez a szőke herceg nem csak magát, de talán még a fehér lovat is többre tartja a nőnél, akkor jobb tovább állni.

hirdetes

A fellángolás bizony rövid életű. Egy jól működő kapcsolathoz olyan férfire van szükség, akik bebizonyítja a nőnek, hogy megbízható, hogy mindig ott van és támogatást nyújt, ha szükség van rá. Aki azt érezteti egy nővel, hogy rajta kívül nem kell más a világon.

Az ilyen férfi nem fél bevallani, hogy igen, léteznek még szép nők és szép formák a világon, de ezek az esztétikusságon kívül nem jelentenek mást számukra.

Egy igazi férfi intelligens és az intelligenciáját hűen tükrözi az, ahogyan a nőkkel bánik.

hirdetes

Egy igazi férfi tiszteli az édesanyját, a húgát, a nő rokonait, női kollégáit és barátait. Minden nő felé tisztelettel fordul és ez a tisztelet az idegen nők irányában sem téveszthető össze a flörtöléssel.

Egy ilyen férfiből sugárzik a kedvesség és a kiegyensúlyozottság. Egy ilyen férfi bármikor bátran mer őszinte lenni, mert tudja, hogy a nő esetleges érzelemkitöréseit is képes lesz kezelni a megfelelő higgadtsággal.

Az ilyen férfi sosem taktikázik és nem tart egyszerre több vasat a tűzben, mert tudja, hogy semmi értelme önhibájából megégetnie magát.

Az ilyen férfi nem fél az elköteleződéstől, sőt, szíve vágya, hogy tartozzon valakihez, akit tiszta szívéből szerethet, és akivel közösen egy stabil, boldog családot alapíthat.

Az ilyen férfi úgy tudja szeretni a nőt, hogy mellette a nő is jobb önmagává képes válni. Az ilyen nő mellett pedig egy férfi is klasszisokkal boldogabb lehet. Ez egy olyan oda-vissza ható pozitív folyamatot indít, amelynek köszönhetően a felek a szerelem legmagasabb fokát lesznek képesek megtapasztalni.

Az ilyen férfiak és nők alkotják a legboldogabb párokat a világban. Az ő boldogságukra szokás azt mondani, hogy romantikus filmbe illő.

Forrás: tudasfaja.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Okostelefon

Az utóbbi évek során rohamosan terjedtek az okostelefonok, amiket már szinte minden... Tovább

Asztal

Ez a sokoldalú bútordarab minden otthon elengedhetetlen kelléke. Legyen szó a nappaliról,... Tovább

Tovább a lexikonra
Nők Vadító csajok