Festett alagút balesetet okozott Mexikóban

Falra festett alagút 15 balesetet okozott egy hét alatt

Szerző: vargazsanett - 2019.03.16.

Mexikó városaiban lefestették az üres utcai falakat, hogy azok szebbnek tűnjenek és ne legyenek olyan unalmasok. Viszont elkövettek egy óriási nagy hibát! Megfestették ezt az alagutat is, ami 15 balesetet okozott egy hét alatt!

Festett alagút balesetet okozott Mexikóban

Mexikó több városában úgy döntöttek, hogy falfestményekkel dekorálják az utcákat. 24 falat festettek le, de elkövettek egy hatalmas hibát...

 

Az úttest végére egy alagutat festettek, ami annyira élethű lett, hogy egy hét alatt több mint 15 balesetet okozott. A falfestők egy rajzfilmjelenetet akartak megjeleníteni a falon, ami azonban annyira jól sikerült, hogy megtévesztette az autósokat. Pedig még a Kengyelfutó Gyalogkakukk is szerepel a festményen, de a figyelmetlen autósok ezt se vették észre.

 

 

Komoly baleset nem történt szerencsére, de a falat át kell festeni, mert az autósokat megtéveszti. A jól sikerült mű több kárt okozott, mint hasznot, pedig a szándék az volt, hogy hangulatosabb legyen a környék.

 

Forrás

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket