Egy felmérés kimutatta, hogy a fiatalok nem tudnak beszélgetni egymással

A fiatalok nem tudják, hogyan kell beszélgetni egymással!

Szerző: kvothe - 2017.03.30.

Egy nemrégiben lebonyolított felmérés eredménye aggodalomra ad okot – a legtöbb fiatal képtelen normális beszélgetést folytatni egymással, és ez már egy ideje így van.

Egy felmérés kimutatta, hogy a fiatalok nem tudnak beszélgetni egymással

Biztosan te is voltál hasonló helyzetben: buli, esküvő, munkahelyi rendezvény. A tenyered izzad, olyan vicceken nevetsz, amik nem is igazán viccesek, és próbálod az időjárásra terelni a témát – mert hát az időjárás mindig jó téma, nem igaz?

 

Ha magadra ismersz a fenti leírás alapján – kényelmetlen helyzetek olyan emberek között, akikkel nem is igazán szeretnél együtt lenni – akkor jusson eszedbe, valószínűleg a többiek is pontosan azt érzik, mint te.

 

 

Egy amerikai fiatalok körében megrendezett felmérés kimutatta, hogy a beszélgetés művészete hanyatlóban van. A kutatás során 2.000 millenáris (1980 és 2000 között születettek) vett részt. Ugyan ez a jelenség tapasztalható más országokban is.

 

A Don Apblo Coffee által kezdeményezett felmérésből kiderült, hogy a millenárisok 30 százaléka inkább lemondja, vagy egész egyszerűen nem jelenik meg egy közösségi eseményen, mert attól fél, hogy kényelmetlen helyzetbe kerülnének. Azonban egy másik különös dologra is rájöttek.

 

Lássuk a következő oldalon, hogy milyen eredményeket hozott még a felmérés!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket