Ezeket a hihetetlen dolgokat találták az emberek az ágyuk alatt!

Egy 2 és fél méteres krokodil

Egy halálra rémült vendég fedezte fel az ágya alatt pihenő krokodilt, ami pont az ő szállodai szobájában húzta meg magát egy zimbabwei hotelben. A 136 kilós hüllő az egész éjszakát ott töltötte, miközben a gyanútlan vendég békésen aludt felette. Ki tudja, talán a krokit a kártevők ellen telepítették a szállodába – a patkányok biztosan nem merészkedtek az épület közelébe sem!

 

 

Egy bekábítószerezett nő

 

Egy seattle-i pár arra gyanakodott, hogy kísértet bújt az ágyuk alá. Úgy döntöttek, hogy a rendőrség segítségét kérik, akik valami hasonlóan ijesztőt találtak a hálószobában – egy nőt, aki metamfetamin hatása alatt volt. A „kísértet” egy hatalmas késsel szúrkálta át az ágyon elfektetett matracot és az egész lakást felforgatta.

 

 

Egy óriási lyuk

 

Guatemalában történt az eset, amikor egy nő hatalmas, menydörgésszerű zajt hallott. Először azt hitte, hogy autóbaleset történt a háza előtt. Valójában egy félelmetes, 12 méter mély lyuk szakadt be az ágya alatt.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket