Ezeket a hihetetlen dolgokat találták az emberek az ágyuk alatt!

Napóleon férfiassága

Ha van valami, amire nem számít az ember az ágya alatt, az I. Napóleon francia császár szerszáma. Az ereklyét a történelem során több ember tulajdonát is képezte. Az orvos, aki Napóleon halála után a boncolást végezte a hajdani nemes maradványain úgy döntött, hogy az „emléket” egy korzikai papnak adta. Az újtulajdonos úgy 20 évig tartotta magánál a különös ajándékot. Jóval később, 1927-ben Manhattan városában került kiállításra. 1977-ben egy amerikai urológus vásárolta meg, az ő ágya alatt találták meg halála után, 30 évvel később.

 

 

Egy emberi holttest

2003-ban egy szálloda vendégei arra panaszkodtak, hogy kellemetlen, rohadó szag árad valahonnan a szobájukból. A takarítók kétszer is végigsikálták a szoba minden centiméterét, de a bűz továbbra is jelen volt. Végül az ágy alatt találták meg a forrást – egy ember holttestét.

 

 

Egy ex-fiú

 

Szakítás után inkább egy krokodil az ágy alatt, mint az exed, ugye? Nos, egy szerencsétlen nő pontosan az utóbbi találta hálószobájában – a férfi három napja az ágya alatt rejtőzködött. Mivel nem volt hová hazamennie, a volt barátnője lakását jelölte ki búvóhelyének. Még a mobilját is az ágy melletti konnektorról töltötte.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket