Lagzi Lajcsi hamarosan szabadul a börtönből

Galambos Lajcsi hónapokon belül szabadulhat a börtönből

Szerző: NA - 2024.05.06.

Galambos Lajos, a mulatós zene országosan ismert trombitása, hamarosan szabadulhat a börtönből. A 63 éves előadót - közismert nevén Lagzi Lajcsit - 2023. április 26-án helyezték el a börtönben, hogy letöltse a három év hat hónapos büntetését. Az elmúlt hónapok nem voltak könnyűek számára: egészségi állapota megromlott, jelentősen lefogyott és a börtönkórházban is megfordult. Ügyvédje, dr. Csontos Zsolt, azonban most nyilatkozott arról, hogy ügyfele mikor térhet vissza a szabad életbe, és milyen feltételek mellett – írja a Blikk. Lagzi Lajcsi hamarosan szabadul a börtönből

Galambos Lajcsi ügyvédje nyilatkozott 

Lagzi Lajcsi hangulata az ügyvédje szerint egyre jobb, mivel várhatóan nyár közepén reintegrációs őrizetbe kerülhet, ami azt jelenti, hogy a hátralévő börtönbüntetését már otthon töltheti le, bár szigorú feltételekkel. A kérelmet már benyújtották a bírósághoz, és ha jóváhagyják, Galambos hazatérhet Baracskáról luxusbirtokára, ahol tíz hónapon át nyomkövető készülékkel a bokáján kell majd tartózkodnia.

Galambos Lajcsira még egy hosszú felépülés vár

A reintegrációs őrizetben előreláthatólag hetente kétszer hagyhatja el az otthonát, vásárlás vagy orvosi ellátás céljából. Az orvosi látogatások különösen fontosak, hiszen hiába javult a lelkiállapota, egészségi problémái továbbra is fennállnak. A szabadulás után rendszeresen orvoshoz kell majd járnia, hogy felépülése a börtönből való hazatérést követően is biztosított legyen.

Lagzi Lajcsi reménykedve tekint a jövőbe

Míg Lagzi Lajcsi vár a bíróság döntésére, reménykedve tekint előre a szabad élet felé, amikor végre újra élvezheti otthona nyugalmát, és lassan visszatalálhat korábbi életének örömeihez, miközben továbbra is odafigyel majd egészségére és szigorúan betartja a kijelölt feltételeket.

 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket