Galambos Boglárka 29 évvel idősebb milliárdossal jár

Galambos Lajos lánya egy 29 évvel idősebb milliárdossal jár

Szerző: Novák Anna - 2024.06.07.

Csipak Péter neve sokak számára ismerős lehet, hiszen az Immobilia Zrt. alapító-tulajdonosa, és Budapest egyik legkiemelkedőbb fejlesztésének, a Fashion Streetnek megálmodója és megalkotója. Az ingatlanfejlesztő most azonban nem csak szakmai sikerei miatt került a reflektorfénybe, hanem magánéleti hírei miatt is – írta a blikk.hu. Galambos Lajos lánya egy 29 évvel idősebb milliárdossal jár

Így csavarta el a milliárdos Galambos Lajos lányának a fejét

Az elmúlt hetekben derült ki, hogy Csipak Péter szíve újra foglalt, mégpedig nem mással, mint Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi csinos lányával, Galambos Boglárkával. A hírek szerint a pár hónapok óta alkot egy párt, és egy közös munka során ismerkedtek meg. Péter egy különleges alkalmat választott arra, hogy kifejezze érzelmeit: nőnap alkalmából egy hatalmas csokor rózsával lepte meg a fiatal divattervezőt, amit Bogi azonnal meg is osztott a közösségi médiában. Ekkor derült ki a nagyközönség számára, hogy a két híresség egy párt alkot.

Galambos Lajos lányának az új párja igazi nőcsábász

Csipak Péter hírnevét nem csak üzleti sikerei alapozták meg, hanem híres nőcsábász múltja is. Korábban hét évig élt párkapcsolatban Horváth Évával, és fiatalon nős is volt, de azóta elvált. Egy 33 éves fia van, Pepe, akit ötéves korától kezdve egyedül nevelt fel.

A nagy korkülönbség nem akadály Galambos Lajos lányánál

Galambos Boglárka és Csipak Péter kapcsolata igazi meglepetésként érte a hazai közvéleményt, hiszen a pár között 29 év korkülönbség van. Azonban a kor nem állhat a szerelem útjába, és úgy tűnik, hogy a fiatal divattervező és az érett ingatlanfejlesztő tökéletes harmóniát találtak egymásban.

Ahogy a képek mutatják, Bogi valóban felnőtt let!






 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket