Gelencsér Timi merész dekoltázsa elvarázsolta Marics Petut

Gelencsér Timi dögös ruhája botrányt kavart, dekoltázsa kiszúrta Marics Peti szemét

Szerző: NA - 2023.11.22.

A szombati Dancing with the Stars adás előtti backstage-ben Gelencsér Tímea, a műsor vakmerő online riportere, nem csak a párosok felkészülésének részleteit akarta kideríteni, hanem belecsapott egy valódi botrányba is Marics Peti és Stana Alexandra interjújával. Gelencsér Marics

Gelencsér Timi ruhája sokat mutatott, Marics Peti kiakadt tőle

Az interjú elején Stana Alexandra magyarázta, mennyire imádják saját produkcióikat, de a figyelem hamarosan átváltott Marics Petire, akit egyszerűen elbűvölte Gelencsér Timi merész dekoltázsa.
 

Gelencsér Timi mindig is szeretett sokat mutatni magából

Stana Alexandra próbálta humorral oldani a feszültséget, megemlítve, hogy neki tánc közben durvább ruhái vannak, ami néha nehezíti a lépéstartást. Gelencsér azonban tovább faggatta a botrányos témát, mintha nem engedné el könnyen.

A helyzet egyre pikánsabbá vált, amikor Stana Alexandra próbálta kivonni Gelencsért a látószögéből, talán érezte ő is Marics Peti kínosan zavarodott reakcióját.

ITT tudod megnézni a videót az esetről!

Ez a percekig tartó kis háború a Dancing with the Stars kulisszáiban bepillantást nyújtott a műsor mögötti érdekes és szórakoztató pillanatokba, ahol még a riporterek és a versenyzők között is kialakulhatnak meglepő interakciók. A bulvár rajongói biztosan élvezték ezt a váratlan és pikáns jelenetet, ami csak tovább növelte a műsor izgalmait.

Ha már Gelencsér Timi, akkor nézzük meg a legjobb képeit
 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket