A tésztát felrakjuk főni. Amikor már majdnem kész, a pesto hozzávalóit robotgépbe tesszük és elkezdjük összemixelni. Egy merőkan

Jamie ropogós tőkehalfiléje zöldborsópürével

Hozzávalók a borsópüréhez:

 4 közepes méretű sütni való burgonya

 1 fej brokkoli

 500 g fagyasztott zöldborsó

 diónyi vaj

1-2 kiskanál mentaszósz

A borsópüré elkészítése:
A burgonyát vágd 2 cm-es kockákra, sós vízben, közepes lángon kezdd el főzni. A brokkoli zsenge szárát szeleteld fel, és add a burgonyához. A brokkoli rózsáit szedd szét egyforma, kisebb részekre, és tedd félre. 10-15 perc múlva add a zöldborsót, a brokkoli rózsákat a burgonyához és párold tovább. Szűrd le a zöldségeket, hagyd pár percig gőzölögni, aztán borítsd vissza a lábosba. Add hozzá a vajat, locsolj rá extra szűz olíva olajat, szórd meg sóval-borssal, tegyél hozzá 1-2 kiskanálnyi mentaszószt, és passzírozd durva pürévé.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket