Magával házasodott össze

Megcsalta magát a nő, aki a saját magával házasodott össze!

Szerző: vargazsanett - 2019.11.04.

Egy brit nő 2015-ben önmagát vette feleségül, azóta viszont kiderült, hogy megcsalta magát. Válásról eddig még nem esett szó!

Megcsalta magát a nő, aki a saját magával házasodott össze!

A szokatlantól kezdve a bizarrig mindenféle esküvőről hallottunk már. Egy valami azonban mindegyikben közös volt (eddig), mert az oltár előtt mindig legalább ketten álltak. 2015-ben azonban Sophie Tanner úgy döntött, hogy Ő önmagához megy feleségül. A pompás esküvő Brightonban volt és Sophie elmondta, hogy ez az esemény a hőn szeretett szingliéletének megünneplése. A ceremónián a családja és a barátai is részt vettek és támogatták. 

 

Egy biztos, a hölgy története távolról sem mindennapi, még egy könyvet is írt róla. Most azonban folytatódik a sztori és az eddiginél is hihetetlenebb módon. Megtudtuk ugyanis, hogy Sophie megcsalta a házastársát, amit ugyebár nem lehetett túl könnyű eltitkolnia a másik fél elől. Természetesen a hír gyorsan terjedt, így Sophie is felszólalt az üggyel kapcsolatban.

 

Véleménye szerint saját magaddal egyesülni a házasság gyönyörében, egy egész életedre szóló elköteleződés, a boldogság felé. Éppen ezért a válás fel sem kerül nála, mint lehetőség.  Nemrég azonban egy szingli férfinek sikerült elcsábítania. A két turbékoló galamb szinte azonnal beleszeretett egymásba. Kapcsolatuk kezdett már egyre komolyabbra fordulni. A románcuk majdnem fél éve tartott, amikor a férfi véget vetett neki. 

 

A szakítást azért kezdeményezte a férfi, mert rájött, hogy ő is inkább saját magával szeretne és fog is összeházasodni. Reméljük Sophie szíve nem tört össze teljesen és elnézi majd a megcsalást önmagának. Elég egyértelműen kijelentette régebben is, hogy nem fog elválni. Vajon ezek után is ez az álláspontja? Kíváncsiak vagyunk érkezik-e majd esetleg egy újabb könyv a szörnyű megingással kapcsolatban. Te képes lennél önmagaddal összeházasodni?

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket