notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Hisztis nők jó hatással vannak a férfiakra

hirdetes

a hisztis nők jó hatással vannak a férfiakra - állítja egy tanulmány.

VZs
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Egy friss kutatás szerint a nők hisztije alkalomadtán jó hatással van a férfiakra. Persze nem arról van szó, hogy naponta 10x hisztérikus állapotba kerüljön a gyengébbik nem, de egy-egy jól "elhelyezett" nyavalygás jót tesz az erősebbik nemnek.

Hisztis nők jó hatással vannak a férfiakra

Egy friss kutatás eredménye bemutatta, hogy azok a nők, akik gyakran kiborulnak és sokat hisztiznek valójában jó hatással vannak férfi társaik egészségére. Természetesen nem arról van szó, hogy minden nő legyen éjjel nappal „rinyagép”, de kisebb és jól időzített adagokban jót tesz a férfiaknak, ha végighallgatnak egy kis nyavalygást.

Azok a férfiak, akik hisztisnek találják párjukat most megnyugodhatnak!


Egy kis természetes nyafogásnak semmilyen kártékony hatással nem szabad lennie a párkapcsolatokra és a társak egészségére sem!

A kutatást a Chicagói Egyetem végezte olyan párok segítségével, ahol a nők kicsit nehezebb természetűek voltak. Azt vizsgálták, hogy a nők természete és viselkedése milyen hatással van a férfiak mentális egészségére, illetve található-e összefüggés ez és a cukorbetegség kialakulása között. A felmérésben 1228 pár vett részt, ahol több kérdést is feltettek nekik, amelyben a közreműködők kapcsolatáról érdeklődtek. A kérdések nagy része arra vonatkozott, hogy szabadidejüket milyen mértékben töltik egymással vagy, hogy mennyire boldogok a párkapcsolatukban. E közben pedig a kérdésekre adott válaszokat, a beszélgetés közben megnyilvánuló gesztusokat és a párok között felfedezhető bizalmat is figyelembe vették.

hirdetes
hirdetes

Az eredmények pedig természetesen megdöbbentőek. Úgy tűnik a férfiak ellenállóbbakká válnak, ha néha a párjuk hisztériázik.
Ezen kívül, a válaszok nemenként elég különbözőek voltak. Azok a nők, akik boldognak ítélték a kapcsolatukat ritkábban kritizálják társukat és nehezebben lesznek ingerültek, ennek köszönhetően pedig kisebb az esély a cukorbetegség kialakulására is. Nagyon jó hatással van a testi és lelki egészségükre is, főként az anyagcserére.
Azok a férfiak, akiknek állandóan parancsolgatnak, akiket állandóan kritika és szőrhasogatás ér, szintén sokkal védettebbek a betegségekkel szemben, mivel az állandó feszültség miatt a szervezetük edzettebb.


A walesi egyetem kutatói szerint, azok a nők, akik forróvérűbbek általában okosabb és megfontoltabb döntéseket hoznak. Ennek oka pedig rendkívül egyszerű, hiszen mivel ők bizalmatlanabbak, jobban átgondolják a döntéseiket.

Ezek a nők nagyon jó hatással vannak férfitársaikra, azonban magukra kevésbé, mert hajlamosak a túlsúlyra a rengeteg adrenalin miatt, ami a szervezetükben található.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

DIY

A DIY egy angol kifejezés rövidítése, mégpedig a Do It Yourself, azaz Csináld magad... Tovább

Eladó lakás Balaton - a tökéletes befektetés

A Balaton szépsége még azokat is képes mindennap lenyűgözni, akik már évek óta minden... Tovább

Tovább a lexikonra
Egészség Nők Világunk