Feláldozta méregdrága autóját hogy megakadályozzon egy balesetet

A Tesla Model S autók átlagosan 20-25 millió forintért kaphatók, így nem meglepő, hogy a károk javítása összesen durván 3 millió forintba (10 ezer Euro) kerülnek majd. Aki ilyen értékben vásárol magának autót, az bizonyára tisztában van ezekkel a költségekkel, de mégsem kellemes ekkora összeget kicsengetni egy ilyen eset után.

 

 

„Gratulálok annak a Tesla-tulajdonosnak, aki feláldozta a saját autója épségét, hogy egy másik, eszméletlen sofőrrel száguldozó kocsit biztonságosan megállíthasson”

 

Manfred Kick önzetlensége azonban nem sokáig maradt titok. A bravúros mutatvány híre Elon Muskhoz, a Tesla Motors tulajdonosához is eljutott, aki egy Twitter-bejegyzésben ismerte el a hősies férfi áldozatát. Musk bejelentette, hogy a Tesla vállalja mindkét gépkocsi teljes javítását – ingyen!

 

Az eszméletét vesztett sofőr a jelentések szerint egy stroke miatt került ilyen veszélyes helyzetbe, de később a kórházban szerencsére javult az állapota.

 

Ilyesmiket az ember általában csak a filmekben lát, de jusson eszünkbe, hogy a „hétköznapi” hősök igenis köztünk járnak. Nincs olyan autó, ami többet érne az emberi életnél, ezt pedig Manfred Kick nagyon is jól tudta. Gratulálunk bátor húzásához, és elismerésünk Elon Musknak nagylelkű gesztusáért!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket