A férj tökéletes magyarázatot adott arra, hogy miért feküdt le egy idegen nővel

Rajtakapta férjét egy másik nővel, de a férfi magyarázata sokkolta!

Szerző: kvothe - 2020.03.30.

Ha valakit rajtakapnak egy félreérthetetlen helyzetben, akkor általában elhangzik az „Ez nem az, aminek látszik” sablonszöveg. De mi van akkor, amikor az illető tényleg tökéletes magyarázatot ad a történtekre? Lássuk, hogyan vázolta a helyzetet felháborodott feleségének ez az őszinte férj!

A férj tökéletes magyarázatot adott arra, hogy miért feküdt le egy idegen nővel

Tud valaki mondani egyetlen kikezdhetetlen, ésszerű magyarázatot hogy miért helyes megcsalni párunkat? Én sem.

 

Talán mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy milyen lehet valaki mással is ágyba bújni, aki nem életünk párja. Sokak szerint a gondolat is bűn, ezt azonban mindenki döntse el maga. A tényleges hűtlenség akárhogyan is nézzük, fájdalmas és helytelen dolog.

 

Mielőtt azonban ujjal kezdenénk mutogatni másokra, érdemes egy kicsit önmagunkat is megvizsgálni. Képesek lennénk megadni a lehetőséget párunknak, hogy megmagyarázza tetteit? És ami ennél is fontosabb, készen állunk arra, hogy elgondolkodjunk azon, amit mondani fog? Ez a férfiakra és nőkre ugyan úgy vonatkozik, nincs kivételezés.

 

A történet így hangzik:

 

A munkától fáradt feleség egy napon arra ért haza, hogy férje egy fiatal, vékony nővel hempereg ágyukban. Nem meglepő módon égtelen haragra gerjedt és azonnal ordítozni kezdett:

 

„Te szemét disznó! Hogy voltál képes erre?” – kiabálta könnyes szemekkel. „Én vagyok a feleséged, aki az első pillanattól kezdve hűségesen szeretett téged! Én vagyok a gyerekeid anyja! Volt pofád ezt tenni velem? Vége! Válni akarok!”

 

A férj a következőt válaszolta: „Várj egy percet, Drágám. Csak annyit engedj meg, hogy elmagyarázzam, hogyan történtek a dolgok.”

 

„Jó, mit bánom én!” – mondta a feldúlt feleség. „A tényeken ez nem változtat!”

 

A férj magyarázata egész egyszerűen sokkolta feleségét – a következő oldalon olvashatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket