notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Egy fiatal lány levelet írt hűtlen édesanyjának

Ezt teszi egy hűtlen házasság a gyerekekkel! Egy fiatal lány emlékei

emszi
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy szülő csak akkor értheti meg, hogy egy gyermek miként éli meg egy házasság szétbomlását, ha ő maga is átélte azt fiatal korában. Ez a levél viszont igazán pontosan leírja mindezt. 

Egy fiatal lány levelet írt hűtlen édesanyjának

Túl sok szempont és változó körülmény játszik közre egy ember életében, ha pedig két emberről van szó, akkor minden csak sokkal komplikáltabbá válhat. Éppen ezért nem létezik olyan, hogy hibátlan házasság.

 

Az emberek változnak és velük együtt hajlamosak az érzelmek is – sajnos sokan egy olyan kiutat választanak, ami hosszú távon csak szenvedést okoz azoknak is, akiknek semmi közük hozzá. Itt most a hűtlenségről van szó, és arról, hogy a gyerekek miként élik meg, hogy két tűz közé kerülnek ilyenkor.

 

Egy felnőtt csak akkor érezheti át igazán azt, amit ilyenkor egy gyermek, ha fiatalabb éveiben ő is átesett ilyen tragédián. Akár kimászik egy család ebből a helyzetből, akár kettészakad, a gyerekekben életük végéig nyomot hagy majd. Az alábbi levelet egy fiatal lány írta, aki gyerekként átélte egy vérző házasság kínjait.

 

Egy fiatal lány levele hűtlen édesanyjához:

hirdetes

 

„Láttam, hogy több sminket viseltél a szokásosnál, amikor megérkezett a házunkhoz. Láttam a titkos pillantásokat, amiket egymásra vetettetek, és tisztán emlékszem arra a napra, amikor először átjött hozzánk – amikor Apa nem volt itthon.

 

Mereven ült a konyhaasztalnál és a többiek még túl fiatalok voltak, hogy értsék a helyzetet, én tudtam, hogy most egy afféle „meghallgatásra” érkezett hozzánk. Talán ő lesz az, aki átveszi a férjed helyét, akivel 15 éve vagytok házasok?”

 

A levél a következő oldalon folytatódik!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Határ

A határ két, leginkább közigazgatási szempontból különválasztott terület érintkezése.... Tovább

Ipari takarítás

Az ipari termelésben elengedhetetlen a tiszta és szabályoknak megfelelő munkakörnyezet. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Napi téma Nők