Ettől nő egy nő

Tudd meg te is, mitől nő egy nő!

Szerző: bohacs - 2016.01.10.

A most következő cikkben olyan dolgokat sorolok fel nektek, amiktől valóban nők vagytok. Én nagyon remélem, hogy ezek a dolgok, tulajdonságok nagyon sok nőben megtalálható, mert ezek tesznek titeket igazi, szerethető nővé! 

Ezektől vagytok igazi nők!

 

A nő, az akkor nő, amikor lelkes, ha táncra kész, de rögtön nem rohan - pár trükköt előbb a férfitől elles, mert hasznát veszi egyszer biztosan.

 

A nő, az akkor nő, amikor bírja az ugratást, de nem ugráltatod, mert az életét saját maga írja, és nem úgy fütyül, ahogy akarod.

 

A nő, az hallgat minden okos érvre, és hoztok együtt új törvényeket, a nő meghallgat, hogy a szavad értse, és engedhetsz is, hisz ő is neked.

 

A nő, az mindig tisztán látja célját, de nem gátolja a te célodat, a vak és önző törtetésen túllát - egymásnak dőltök: ő is támogat.

 

A nő az akkor nő, ha sosem gyáva szívvel érteni másokat s magát, ha magán át a te arcod is látja, mert te is látod őt magadon át.

 

A nő, az képes hallgatni a csendet, és hordozni a legbelső magányt, és meglátni a profánt és a szentet a tiszta s torz tükörben egyaránt.

 

A nő...? Ez puszta szó. Csak puszta ketrec. A nő: az ember. Más törvénye nincs. Akkor kimondom, itt nincs már több kecmec: nem a va…na teszi. A gerinc.

Nézzük, mikor férfi a férfi? A következő oldalon elmondom!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket