Íme az igazság: ilyen az igazi nők teste - egy fotós szemével

Egy fotós szemével: Ilyen az igazi nők teste!

Szerző: vargazsanett - 2019.06.20.

A filmekben, reklámokban a nők, anyukák teste hibátlan és gyakorlatilag még egy szarkalábat sem lehet felfedezni az arcukon. Ez azonban csak ámítás! Íme az igazság, nézd meg milyen az igazi nők teste egy fotós szemével.
 

Igazi nők teste - fotós szemével

Az igazi nők, akik nap, mint nap meleg ételt tesznek a család elé az asztalra, akik nap végén is rendelkeznek annyi erővel, hogy lefektessék a gyereket, akik rendben tartják az egész otthont és esti masszázst adnak férjüknek, akik fáradtan tértek haza munkájukból, nos ők az IGAZI NŐK!

 

Nem kell szégyellned, ha van rajtad egy kis felesleg, hiszen így is lehetsz csinos, ha a megfelelő ruhadarabokat viseled. A Wannabee a valódi nők igényeit szem előtt tartva készíti ruháit. Kattints ide, ahol biztosan megtalálod a személyiségedhez és az alakodhoz leginkább passzol ruhadarabokat.

 

Most nézzük meg egy fotós szemével, hogy milyen is az ilyen igazi nők teste:

 

A has alján lévő stria emlékeztet arra, hogy egy csodás kisbabának adott életet ez a nő, aki valójában már egy anyatigris, így igazán kiérdemelte a csíkjait. :)

 

 

Nem mindig jut idejük a nőknek sem arra, hogy mindig mindenben toppon legyenek.

 

 

Hogy megnézhesd, hogy milyen az igazi nők teste, akkor lapozz tovább egyet!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket