Baljós jelek állásinterjún

Intő jelek egy állásinterjún, amik arra figyelmeztetnek, hogy itt semmi jóra nem számíthatsz!

Szerző: kvothe - 2017.04.25.

Ezek a jelek arra utalnak, hogy ezen a munkahelyen semmi jóra nem számíthatsz! Nézd meg, hogy mire kell odafigyelned, ha nem szeretnél melléfogni! Ne hagyd átverni magad!

Baljós jelek állásinterjún

Manapság már magában figyelemre méltó, ha az embert behívják egy állásinterjúra. Ezzel máris egy lépéssel közelebb kerülhetünk álmaink munkájához, ezért innen már kevesen lépnek vissza. Pedig van néhány olyan szempont, amire érdemes odafigyelni. Milyen a többi ott dolgozó hangulata? Hogyan viselkedik velük a főnök?

 

A személyes elbeszélgetésen keltett első benyomás nem csak a te oldaladról fontos. Érdemes odafigyelni a jelenlegi munkaadó apró megnyilvánulásaira is. A lényeg, hogy ne hagyd átverni, megtéveszteni magadat!

 

Összegyűjtöttük tíz árulkodó jelet, amikre nagyon fontos odafigyelni, ha az ember állásinterjúra érkezik! Lássuk őket a következő oldalon!

 

1. Túl sok újonc van a cégnél

Ha rajtad kívül számos másik jelentkező is érkezett az általad megpályázott pozícióra, és a személyzet nagyrésze úgy viselkedik, mintha tegnap kezdett volna dolgozni, akkor kezdhetsz gyanakodni. Egy frissen létrejött, új cégnél ez nem meglepő, azonban egy évek óta működő vállalatnál azt jelenti, hogy a munkakörülmények kibírhatatlanok, ezért az emberek rendszeresen otthagyják az állásukat.

 

2. A főnök a szemed láttára szidja a beosztottakat

Ha a jövendőbeli felettesed előtted engedi ki az összes mérgét a beosztottakra, akkor kérdezd meg, hogy miért dolgoznak még a vállalatnál. Egyébként meg – komolyan ilyen embernek akarsz dolgozni?

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket