Ez a modellt minden vékony lány irigyeli!

Iskra Lawrence a bombázó bizonyíték arra, hogy nem csak a vékony nők lehetnek dögösek!

Szerző: kvothe - 2017.04.11.

Iskra Lawrence célja megmutatni a világnak, hogy a nők minden formában és méretben gyönyörűek - és erre ő az egyik legjobb példa, akit csak találhatsz!

Ez a modellt minden vékony lány irigyeli!

Rengeteg nő küzd önbizalomhiánnyal a testalkatuk miatt. A médiában mást sem látunk, mint hogy a vékony nők a legdögösebbek, és hogy csak ők kerülhetnek bele a reklámokba és a magazinok címlapjára. Azonban mára a nők sokkal magabiztosabbá váltak a saját testüket illetően, és elfogadták, hogy nem csak azok lehetnek szépek, akikre a legkisebb ruhaméretek is jók. Szerencsére ebben nagyban közrejátszik az is, hogy a molett hölgyeknek sokkal több lehetőségük van arra, hogy divatosan és csinosan öltözködjenek, hiszen azok a hölgyek is igénylik a divatos ruhákat, akiken van némi plusz kiló. A Wannabbe molett divat megalakulásával pedig kis hazánkban is elérhetők már a csinos ruhák nagyobb méretben is, így minden telt hölgy a kedvére öltözködhet. 

 

Gyönyörű példa erre az angol modell, Iskra Lawrence

 

Iskra 1990. szeptember 11-én született Wolverhamptonban, Angliában. Ez a lány nem a tipikus vékony modell, akit általában a kifútón látnál. Azonban nem is tartozik az egyre népszerűbb „plusz size” modellek közé sem. Iskra kifejezetten sajátos testalkata miatt került a figyelem középpontjába.

 

 

A lány már több mint három millió követővel rendelkezik az Instagramon, és számos nőnek növeli az önbizalmát saját testükkel kapcsolatban.

 

Lássuk a következő oldalon, hogy miért követik annyian ezt a gyönyörű nőt!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket