Isten lakhelye - Nasa csillagászok

De mit is találtak valójában az űrben?

Mint ilyenkor lenni szokott, elméletekből nincs hiány. Az Isten lakhelyéről szóló összes cikk végén találgatásokba bocsátkozik annak természetét illetően. A leginkább „népszerű” elméletek a következőek:

 

1. Ez valóban a Teremtő lakhelye, ahová a Föld és más bolygók halott embereinek a lelke kerül.

 

2. Az objektumot egy bizonyos szuper-civilizáció hozta létre. Ha vannak más intelligens lények az Univerzumban, akkor lehetséges, hogy némelyikük olyan magas szintű fejlődést ért el, hogy képesek ilyen mértékű mesterséges tárgyat létrehozni. Ma a Nemzetközi Űrállomás a Föld körül kering, és senki sem tudja mit fog az emberiség 500 év alatt elindítani az űrbe!

 

És a NASA… mit mond a NASA? Hiszen senki sem kételkedik abban, hogy a NASA szakemberei továbbra is figyelik Isten lakhelyét. Tehát 20 év elmúltával az a furcsa tárgy nem szolgált több újdonsággal? A NASA, számos más publikáció ellenére kategorikusan elzárkózik attól, hogy Isten lakhelyével kapcsolatban nyilatkozzon, az egyetlen, amivel válaszolnak: „A felvételek további elemzése és tanulmányozása jelenleg még folyik.”

De mit is mondhatnának még?

 

Forrás: tudasfaja.com

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket