notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Isten lakhelye - Nasa csillagászok

A NASA csillagászai felfedezték Isten lakhelyét

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Isten lakhelye - Nasa csillagászok

Meglepetések Isten lakhelyéről

 

Az objektum részletesebb megfigyelése során a tudósok megállapították, hogy a galaxissal együtt, a Földhöz hasonlóan mozog. Ez tökéletesen illeszkedik az Ősrobbanás elméletébe is. Az elmélet szerint egykor robbanás történt az Univerzumban, és emiatt a galaxisok különböző irányokban szétszóródtak.

 

 

Azonban, amikor szakemberek a számítógépeket is segítségül hívva szimulálták a világegyetem ezen részének háromdimenziós modelljét, „meglepetések” várták őket. A mi galaxisunk és minden más galaxis is az Isten lakóhelyéhez viszonyítva mozog, de maga a „város” nem mozog, azaz csak hozzá képest mozog a többi objektum. Ez azt jelenti, hogy az Isten lakóhelye a világegyetem középpontjában található.

 

Titkosított anyagok…

 

Az űrben felfedezett furcsa, mesterséges tárgyról beszámolót terjesztettek elő a legmagasabb szinten. A meglepő felfedezésről Bill Clinton akkori elnök és Albert Gore alelnök is megbeszélést folytatott. Végül úgy döntöttek, hogy jobb nem izgatni ezzel az emberiséget, és inkább titkosítottak minden információt az Isten lakhelyével kapcsolatban. Azonban már túl késő volt…

 

Ugyanis a Hubble által készített fotók szinte azonnal nyilvánosságra kerültek, hogy szabadon kutathatóak legyenek. Mielőtt eltávolították volna a szerverről az „érdekes képeket”, több csillagászati laboratórium is átmásolta őket. 1995 elején az egyik német tudományos folyóirat közzétette a NASA felfedezését, a tudományos folyóiratok pedig átvették ezt, vagy az hamarosan a világ sok médiafelületén keresztül elterjedt. Dzsinn kiszabadult a palackból: az információ innentől már hiába volt titkosítva, mindenki által elérhetővé vált. De mit találtak valójában az űrben? Lapozz egyet, elmondjuk!

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Okostelefon

Az utóbbi évek során rohamosan terjedtek az okostelefonok, amiket már szinte minden... Tovább

Határ

A határ két, leginkább közigazgatási szempontból különválasztott terület érintkezése.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség Lenyűgöző technika