Kanye West új felesége Instagram posztjában mutogatta magát mindenkinek, alig van rajta valami ruha!

Kanye West feleségének óriási melleit alig takarja valami

Szerző: NA - 2023.05.17.

Íme, Kanye West felesége, Bianca Censori..és nem sok mindent hagy a képzeletre. Amint láthatjuk, nem sok van itt a valódi ruházat tekintetében – Bianca óriási melleit alig takarja bármilyen ruhaanyag ésez igaz az alsótestére is... de nem szaporítjuk a szót, tekintsd meg te magad is. 

Először is: ki Kanye West új felesége?

Kanye West új felesége az ausztrál Bianca Censori másfél éve dolgozik a Yeezy nevű cégnél, ahol formatervezőként vesz részt Kanye sportcipőinek tervezésében. Bár végzettsége építészeti területen van, már egyetemista korában ékszertervező céget alapított. Bianca 18 évvel fiatalabb Kanye-nál, és a bulvársajtó főként azt emeli ki róla, hogy nagyon hasonlít Kim Kardashianra, Kanye korábbi feleségére és gyermekeinek anyjára.

Titokban házasodott össze Kanye West és az új felesége

Ahogy kimondták Kanye West és Kim Kardashian válását hivatlosan, a rapper rá két hónapra feleségül vette Bianca Censorit, amin mindenki ledöbbent. Ezt mind titokban hajtották végre, hiszen a paparazzik lettek januárban figyelmesek arra, hogy a párnak házassági gyűrű virít az ujján. Mindenesetre, legyeneked boldogak és mi inkább nézzük meg Bianca új, semmit sem rejtegető képét! 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket