Egy életre szóló lecke volt! Provokált egy ketrecharcos nőt, aki eltörte négy bordáját - Videó

Provokált egy ketrecharcos nőt, aki eltörte négy bordáját

Szerző: Petra - 2016.12.23.

Szerintem ez a riporter egy életre megtanulta, hogy ne provokálja a nőket, főleg ha egy ketrecharcosról van szó, aki fél kézzel leteríti és eltöri négy bordáját. Ez történt!

Ketrecharcos nő

Aaron Tru interjút készített egy utcai és ketrecharcos nővel, Ronda Rouseyval, viszont ami ezen az interjún történt, azt valószínű, soha nem felejti el. Bár egy ketrecharcosról van szó, azért mégiscsak egy nő, aki a maga fajtájával könnyedén elbánik, viszont egy férfi simán leterítené - gondolta ezt a riporter és sajnos, vagy nem sajnos, de ki is mondta a lány előtt, aki azonnal megcáfolta ezeket a gondolatokat. Persze nem rontott rá azonnal, hanem felajánlotta, hogy bemutat neki egy válldobást, méghozzá rajta. A riporter könnyelműen rábólintott erre a felajánlásra, amit lehet, hogy nem kellett volna, ugyanis a lány pillanatok alatt úgy földhöz vágta a megdöbbent férfit, hogy négy bordája is eltört. A férfi föl se tudott kelni a földről és mentőt kellett hívni. Így jár, aki lebecsüli a hölgyeket.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket