Nem gondolta át, hogy mi történik majd az ágyban

Ágyba csalogatott egy elkeseredett nőt, de hamar meg is bánta!

Szerző: kvothe - 2017.01.24.

Ő maga sem gondolta volna, hogy ennyire megbánja majd a tetteit – először persze jó ötletnek tűnt, aztán az események váratlan irányba fordultak.

Nem gondolta át, hogy mi történik majd az ágyban

Az ember néha balszerencsés, negatív események sorozatát éli meg. Amikor a számtalan rossz elviselhetetlenné válik, sajnos sokak a legsötétebb menekülőutat választják.

 

Néha pont ezekből a döntésekből származik a legnagyobb szerencse – vagy legalább is egy olyan helyzet, ami első látásra szerencsésnek tűnhet.

 

Egy férfi éppen a vízparton sétált, amikor észre vette, hogy egy fiatal nő búsan bámulja a vizet. Ahogy egyre közelebb ért hozzá látta, hogy nincs túl jó kedve. Csinos, szép hölgy volt, akinek nem álltak jól a könnyek, amik az arcán versenyeztek lefelé.

 

„Mi a baj?” – kérdezte a férfi.

 

A nő nem szólt egy szót sem, csak nézte tovább a vizet.

 

„Ugye nem készülsz semmi butaságra?”

 

Ekkor végre a lány odafordult hozzá:

 

„A párom megcsalt, elhagyott egy másik nő miatt! Nem tudom, hogy mit tehetnék!” – válaszolta könnyes szemekkel, remegő hangon.

 

 

A férfi erre megértően bólogatott: „Hidd el, ismerem ezt az érzést. De annyi minden jó történhet még veled az életben, hogy nem érdemes ezért ilyesmit csinálnod! Én magam is voltam ilyen helyzetben, de még csak eszembe sem jutott, hogy más miatt dobjam el az életemet!”

 

„És mégis mit javasolsz? Mit tehetnék?” – kérdezte a nő.

 

„Nos, ami azt illeti, lenne egy ötletem…”

 

A férfi nem gondolta volna, hogy az ötlete visszafelé sül majd el!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket