Kínos szelfik, kedvenc segédeszközüket felejtették ott a lányok!

15 kínos szelfi, amin otthagyták a kedvenc segédeszközüket a csajok

Szerző: vargazsanett - 2017.03.23.

A lányok néha annyira belemerülnek a magukról készülő szelfikbe, hogy elfelejtik: esetleg más is látható még a képen, nem csak ők... Például kedvenc segédeszközük? :)

Kínos szelfik, kedvenc segédeszközüket felejtették ott a lányok!

A szelfik korát éljük, ez tény. Na, de már annyira belemelegedtek a lányok a magukról készített képekbe, hogy azt se nézik sokan, hogy mi látható a háttérben például… Vajon ennyire nem érdekli őket vagy tényleg ennyire képesek a fotó lecsekkolása után is csak és kizárólag saját magukra koncentrálni, hogy nem látják meg azt a bizonyos kínos tárgyat, és még ezután közzé is teszik egy-egy közösségi oldalon?!?

 

Ti értitek ezt? Én nem fogom fel hová fajul ez a világ, tényleg ennyire nem érdekli őket semmi más, csakis maguk? A körülöttük lévő tárgyak, dolgok, a környezetük, vagy tovább mehetünk: esetleg más személyek ennyire érdektelenek számukra, csak az ÉN, ÉN, ÉN lebeg a szemük előtt? Mondjuk legalább mi jókat nevetünk ezeken a képeken, a negyedik képen kimondottan meg fogtok lepődni! :) Lapozz egyet és nézd meg a 15 legkínosabb szelfit, amin ottfelejtették kedvenc segédeszközüket a lányok :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket