kőbányai szatír; szeméremsértés; mutogatás; zaklatás; lányok zaklatása

Elfogták a kőbányai szatírt akit négy lány rugdosott ki a liftből

Szerző: NA - 2023.03.02.

Tavaly októberben négy lány szállt be egy kőbányai liftbe, pár perccel később pedig egy fiatal férfi követte őket, aki már a liftajtóban a tettek mezejére lépett: elővette nemiszervét és a lányoknak mutogatta azt. A fiatal lányok a nagy ijetségben sem feledkeztek meg összefogni és együttes erővel kergették el a férfit a liftajtóból. A videón látszik, ahogy a férfi inkább jobbnak látta elhagyni a helyszínt. 

Kőbányai szatír

A lányok együttes erővel kergették el a kőbányai szatírt

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányságon szeméremsértés miatt van folyamatban eljárás, mivel egy férfi 2022. október 2-án 2 óra körül egy kőbányai társasház lépcsőházába bement, és megpróbált beszállni a liftbe négy lány mellé, ahol szeméremsértő módon viselkedett. A lányok együttes erővel elkergették a férfit. A BRFK 2023. február 28-án közzétett felhívása alapján egy állampolgár felismerte a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit a fővárosi rendőrök 15 óra 30 perc körül Budapest II. kerületében elfogtak. A 24 éves K. Kristiant a X. Kerületi Rendőrkapitányságon folyamatban lévő eljárásban szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt hallgatják ki. – írja a police.hu. 

 

Videón a 24 éves K.Kristian szeméremsértése

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket