A lány mellnagyobbításra, a férfi ételért koldult

Mellnagyobbításért kolduló lány és az ételért kéregető férfi

Szerző: vargazsanett - 2020.04.20.

Szerinted melyikük kapott több pénzt a két kolduló közül? A mellnagyobbításért kéregető lány vagy az ételért kolduló férfi? Te melyiknek adtál volna pénzt?

A lány mellnagyobbításra, a férfi ételért koldult

Ha lenne nálad egy kis felesleges pénz és meglátnád az utcán ezt a két kolduló embert, te melyiküknek adnál inkább? Rob, ez a fiatal férfi tett egy kísérletet az utcán, melyek két teljesen különböző problémát mutatnak be. Ő maga beöltözött koldusnak, aki ételre gyűjt, s egy lány, Maria pedig mellimplantátumokra szeretne szert tenni. 

 

Rob kíváncsi volt melyik probléma jelent többet az embereknek, és melyiküknek lesz majd több adománya a nap során. Először két teljesen különböző helyszínen kezdték el a kísérletet, mind a kettőjük karton táblával. Amíg Rob egy centet se gyűjtött, addig Marianál jócskán gyarapodott az adomány összege, sőt még rengeteg ember is vette körül őt, sokan fotókat készítettek róla. Egy idő után átmentek ugyanarra a helyszínre, pár lépésre egymástól táboroztak le. Ekkor Maria “bevétele” nagyban visszaesett, de Rob még mindig nem kapott pénzt. Nagyon érdekes ez a kísérlet, hiszen láthatjuk, hogy melyik probléma hatja meg jobban az embereket manapság. 

 

Következő oldalon megnézheted a videót, melyet rejtett kamerával készítettek az esetről!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket